eksklusivt snedkerkøkken

NÅR VI SKAL SKABE ET SNEDKERKØKKEN

..... så går vi op i, at materialerne passer sammen med resten af rummet, så i får et lækkert udtryk.

Drømmer i om et smukt håndlavet, unikt og slidstærkt snedkerkøkken? Som kan tåle brugen i hverdagen samt middagsselskaber i weekenderne? Flere og flere vælger at få lavet deres egne unikke snedkerkøkkener – og det kan vi godt forstå. Et snedkerkøkken kan noget specielt. Det giver en varme og charme i hjemmet. Vi har sammen med jer mulighed for at sammensætte køkkenet og valget af materialer, så det passer ind i resten af huset – og er både funktionelt og et smukt møbel. 

Mielcke mad køkken
svinebryst mielcke snedkerkøkken
Mielcke & Hurtigkarl

VI ELSKER AT LAVE SNEDKERKØKKENER!

Vi elsker at være med til at skabe det rigtige samlingspunkt i boligen.
Vi har kunne se, at køkkenet er gået fra at være en konkret arbejdsstation til at være stedet i boligen, hvor familien kan samles i dagligdagen og et opholdssted, hvor man med gæsterne i weekenden kan starte aftenens samtaler. Og enhver fest ender jo i køkkenet. Så vi bygger snedkerkøkkener, der er kan holde til at blive brugt. Med håndlavede snedkerkøkkener kan vi sikre os, at vi har kontrol over hver eneste samling i køkkenet.

Et Scharling snedkerkøkken kan leveres i forskellige materialer. Vi arbejder primært med egetræ til vores kabinetter, skuffer, bordplader og fronter. Kabinetterne  kan bygges i mdf, finér eller massivt træ – mulighederne er mange. Vi er ikke låste på standardmål. Vores speciale er at skabe løsninger tilpasset jer og jeres hjem.

nero assoluto granit snedkerkøkken

Vil du høre mere?

Har du en forespørgsel til Scharling Woodwork og vil gerne høre mere? Så kontakt uforpligtende her:
Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.
snedkerkøkken egetræ skuffer

PRISEN PÅ ET SNEDKERKØKKEN

Hvad koster et snedkerkøkken?

Vil I vide mere om prisen på et snedkerkøkken fra Scharling Woodwork – så kan I her læse lidt mere om prisen på et snedkerkøkken. I kan også tage kontakt til os – så kan vi uforpligtende tage en snak, og vi kan hurtigt lave et overslag på jeres drømmekøkken.

Prisen på et håndlavet snedkerkøkken er naturligvis højere end på et masseproduceret standardkøkken. Vi ved naturligvis, at der er rigtig mange køkkener og andre boligløsninger at vælge imellem. Men hvis I ønsker en løsning, som ikke andre har helt magen til – måske lavet ud fra jeres eget design – så er et snedkerkøkken det rigtige valg. Da køkkenet laves i hånden og ikke på en fabrik, er vi måske ikke de hurtigste i branchen. Vi sørger dog for et gennemarbejdet produkt med den rigtige finish.

 

Prisen på et snedkerkøkken

Vi har nedenfor lavet et eksempel på en pris på et Snedkerkøkken fra Scharling Woodwork. Køkkenet som ses på billedet nedenfor er opbygget af en køkken-ø og en vægside med linoleumsfronter.
Du kan læse mere til prisen på et snedkerkøkken her. 

Priseksempel på køkken:
Køkken-ø’en er bygget med massive egetræsforkanter med 12 fingertappede egetræsskuffer på hver side. I skufferne er der ilagt to skuffeindsatser til bestik og til bagepapir/stanniol osv. Skraldespandsløsning med sortering samt beholdere til opvasketabs og opvaskebørste. På skraldespanden er der monteret en motor, der med et let tryk åbner skraldespanden. På indersiden af ø’en er opvaskemaskinen placeret bag en front af fingertappede skuffefronter. Flere af skufferne er klargjort til montering af stikkontakter. Bordplade i sort Nero Assoluto granit med en underlimet Blanco vask i silgranit og en Quooker til kogende vand samt sæbedispenser.

På vægsiden er kogenichen placeret mellem skabene. Her er kabinetterne lavet med 6 fingertappede egetræsskuffer med linoleumsfronter – samt to skjulte skuffer. I skufferne er der ilagt to skuffeindsatser til køkkenredskaber og til knive/krydderi. Bordplade i sort Nero Assoluto granit med planlimet kogeplade. Over kogepladen en række topskabe med indbygget emhætte fra Trepol med ekstern motor.
Til venstre for kogenichen er ovn og fryser placeret. Yderst til venstre er der bag lågen placeret en kaffestation samt skuffer til opbevaring. Til højre for nichen er det integrerede køleskab placeret og et skab med fingertappede skuffer til opbevaring yderst til højre.

– – – Pris på snedkerkøkken inkl. moms og opsætning: 398.000,-
(pris ex hvidevarer, el- og vvs-arbejde)

Snedkerkøkken Amager Kbh

Materialerne skaber køkkenet

Vi bygger køkkener i både massivt træ, finéret egetræ, linoleumsfronter og i lakeret MDF.
Massive og finerede køkkener fremhæver træets flotte spil af åretegninger og de naturlige linjer i træet. Ønsker I et gennemført hvidt køkken – hvide kabinetter og hvide fronter, så benytter vi os af vores dygtige møbel-lakerer, der tager sig af alt vores maler-arbejde, og som altid levere en flot finish på de møbler, vi indleverer hos ham.

En blanding af materialerne kan give et rigtigt spændende spil i jeres køkken med f.eks. en køkken-Ø i træ og med højskabe i sort MDF med eksklusive linoleumsfronter – vi elsker at skabe kontrasterne i køkkenet.

Hvis I har et bestemt udtryk, linjer eller farver i tankerne til jeres nye køkken, så tag fat i os, og vi kan sammen kigge nærmere på at få skabt netop jeres unikke snedkerkøkken.

linoleum olive green
fingertappet skuffe

Massive træskuffer

Vi tilbyder massive træskuffer med de smukkeste fingertappede samlinger.

Vi producerer selv alle vores fingertappede skuffer på vores eget værksted, hvor vi fræser fingertapperne ud i vores skuffetræ. Skufferne tager lang tid at producere - men ved at lave dem på eget værksted kan vi sikre gennemgående åre-tegninger ned igennem køkkenet på skufferne.

Massive træskuffer er næsten et snedkerkøkkens vigtigste organ. I kan få massive skuffer med elegante fingertap-samlinger. Med skuffeskinner fra østrigske Blum, som laver de mest stabile og robuste skinner på markedet. sikrer vi, at I får skuffer i køkkenet, der åbner, lukker og kører lige præcis som de skal - og helt smooth.

Bordplade i snedkerkøkken

Bordpladen er en vigtig del af køkkenet. Når I skal vælge den rigtige bordplade til jeres køkken, så bør i tænke over en række forskellige ting i forhold til jeres behov i køkkenet:

 • højde af overkanten på bordpladen. I dag ser vi flere og flere, som gerne vil have et par ekstra centimeter på og rammer 91-93cm til overkant af bordpladen.
 • passer bordpladen, som I har i tankerne, til de elementer, I vil gå videre med? Både farve og form spiller ind.
 • prisen er en naturlig faktor i valget af bordpladen. De forskellige materialer koster forskelligt.
 • er den nem at rengøre? Kan den tåle diverse sprays med syre osv?
 • hvordan med vedligeholdelse? Hvad stilles der af krav til løbende vedligeholdelse? En massiv træ-bordplade trænger f.eks. olie en gang imellem, hvor en granitbordplade ikke kræver løbende vedligeholdelse.

 

Bordpladen skal kunne leve op til jeres brug i hverdagen – og ikke nødvendigvis bare være den bordplade, der er flottest i boligbladene i denne måned.

 

 • Natursten: 
  ... robuste og holdbare bordplade. De kræver ikke den store vedligeholdelse - dog tåler de ikke alle salgs rengøringsmidler. Marmor er mere sart end f.eks. granit - og tåler ikke syre. Stenen kan klare direkte afsætning af varme gryder. Mat-slebne stenbordplader bør dagligt tørres af med en klud. 

 

 • Stål: 
  ... nem at holde en ren og hygiejnisk. Stålet bliver hurtigt ridset – men der danner sig hurtigt et jævnt ensartet udstyk som er super flot. Stålet kan behandles med eddike ved pletter. Vores massive 5mm plader kan klare direkte afsætning af varme gryder. 

 

 • Corion:
  ... holdbar bordplader. Corion tåler ikke direkte afsætning af varme gryder. Evt. ridser kan fjernes ved let slibning med fint sandpapir. Ved samlinger kan der laves usynlige samlinger. Ved misfarvninger fra f.eks. te eller rødvin kan man fjerne dem ved brug af blegemiddel. Benyt dog ikke rengøringsmidler med acetone eller syrer. Bordpladen kan nemt rengøres med vand og sæbe.

 

 • Massivt træ: 
  ... giver varme og karakter i hjemmet. Hårdt-træ som f.eks. egetræ holder længe. Træet skal løbende vedligeholdes med olie. Med den rigtige behandling fungerer bordpladen rigtig godt - og kan fremstå som ny efter slibning. Armature skal ikke monteres direkte i bordplade – men sidde i vasken for at undgå fugtringe i træet.

Vil du høre mere?

Har du en forespørgsel til Scharling Woodwork og vil gerne høre mere? Så kontakt uforpligtende her:
Gaggenau produkter
Quooker produkter
Trepol produkter
liebherr vinkøleskab

KONTAKT

Scharling Woodwork
Tlf: 2616 1019
E-mail: info(a)scharlingwood.dk

 

Cookie- og privatlivspolitik

Værksted

Scharling Woodwork ApS
CVR: 33862601
Gunderødvej 10 B
2980 Kokkedal