TRADITION

NÅR VI SKAL SKABE ET SNEDKERKØKKEN TIL JER

... så går vi op i, at materialerne passer sammen med resten af rummet, så i får et lækkert udtryk.

Drømmer i om et smukt håndlavet, unikt og slidstærkt snedkerkøkken? Som kan tåle brugen i hverdagen samt middagsselskaber i weekenderne? Flere og flere vælger at få lavet deres egne unikke snedkerkøkkener – og det kan vi godt forstå. Et snedkerkøkken kan noget specielt. Det giver en varme og charme i hjemmet. Vi har sammen med jer mulighed for at sammensætte køkkenet og valget af materialer, så det passer ind i resten af huset – og er både funktionelt og et smukt møbel. 

INNOVATION

VI ELSKER AT LAVE SNEDKERKØKKENER!

Det mener vi er med til at sørge for, at I får det rigtige samlingspunkt i boligen.

Vi har kunne se, at køkkenet er gået fra at være en konkret arbejdsstation til at være stedet, hvor familien kan samles i dagligdagen og et opholdssted, hvor man med gæsterne i weekenden kan starte aftenens samtaler. Og enhver fest ender jo i køkkenet. Så vi bygger snedkerkøkkener, der er kan holde til at blive brugt. Med håndlavede snedkerkøkkener kan vi sikre os, at vi har kontrol over hver eneste samling i køkkenet.

Køkkenet er boligens hjerte – fabrikkens multirum – og vi mener, at køkkenet skal afspejle hygge, god stil og ikke mindst funktionalitet. Sidstnævnte er i den grad en vigtig faktor for os. Når I vælger et snedkerkøken fra Scharling Woodwork, så får I et køkken, hvor kvalitet og holdbarhed er i orden. En investering I kan sætte pris på i mange år.

Scharling snedkerkøkkerne kan leveres i det materiale, som du efterspørger. Vi arbejder primært med hårdt træ i sorter som eg, røget eg, elm og ask til f.eks. kabinetter, skuffer bordplader og fronter. Vi kan opbygge kabinetterne i mdf, finér eller massivt træ – mulighederne er mange. Derfor kan vi skabe et unikt køkken til dig. Vi er ikke låste på standardmål. Vores speciale er at skabe løsninger tilpasset jer og jeres hjem.

Vil du høre mere?

Har du en forespørgsel til Scharling Woodwork og vil gerne høre mere? Så kontakt uforpligtende her:
Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.
HÅNDVÆRK

Massive, finerede og lakerede køkkener

Vi bygger køkkener i både massivt træ, finer og i lakeret MDF.
Massive og finerede køkkener fremhæver træets flotte spil af åretegninger og de naturlige linjer i træet. Ønsker I et gennemført hvidt køkken – hvide kabinetter og hvide fronter, så benytter vi os af vores dygtige møbel-lakerer, der tager sig af alt vores maler-arbejde, og som altid levere en flot finish på de møbler, vi indleverer hos ham.

En blanding af materialerne kan give et rigtigt spændende spil i jeres køkken med f.eks. en køkken-Ø i træ og med højskabe i sort MDF med eksklusive linoleumsfronter eller helt lakerede skabe. 
Hvis I har et bestemt udtryk, linjer eller farver i tankerne til jeres nye køkken, så tag fat i os, og vi kan sammen kigge nærmere på at få skabt netop jeres unikke snedkerkøkken.

hvid lakeret køkken
massive træskuffer

Massive træskuffer

Vi tilbyder massive træskuffer med de smukkeste samlinger som f.eks. fingertappede skuffer eller med svalehalesamlinger.
Vi benytter vores partner - et dygtigt snedkerværksted, der har specialiseret sig i samlinger af skuffer. Ligesom os selv går de op i at kvalitetssikre de produkter, de sender ud af værkstedet. Derfor er vi glade for samarbejdet.

Massive skuffer i f.eks. egetræ er næsten et snedkerkøkkens vigtigste organ. I kan få massive skuffer med elegante fingertap-samlinger og svalhalesamlinger.
Til udtræk og skuffeskinner benytter vi os af tyske Hettich og østrigske Blum, som efter vores mening levere de mest holdbarer og lækreste skinner på markedet.

Skal I have nyt køkken?

Vil I vide mere om prisen på et snedkerkøkken fra Scharling Woodwork – så kan I læse mere om prisen på et snedkerkøkken her. Eller tag derimod kontakt til os – så kan vi uforpligtende tage en snak, og vi kan hurtigt lave et overslag på jeres drømmekøkken.

Når vi skal sørge for, at køkkenet kommer til at passe perfekt ind i jeres hjem, kommer vi forbi boligen og står for at måle korrekt op til den nye snedkerkøkken, så alle vinkler kommer til at passe 100%.

 

Vola armatur
Monteringen af jeres nye snedkerkøkken

Ved leveringen af jeres snedkerkøkken, så sætter vi det op og står for monteringen, så i modtager et fuldt samlet snedkerkøkken. Vi monterer skuffer og skabsfronter, så de kører og åbner, som de skal. Vi sørger for, at i kan nyde jeres køkkenlevering og sikrer processen med de andre fagfolk.

Da vi skaber køkkenerne fra bunden - og ikke via masseproduktion på en fabrik – så er vi måske ikke de hurtigste i branchen. Til gengæld bruger vi tiden på at skabe unikke snedkerkøkkener og lover, at løsningen, vi leverer, er med den rigtige finish!

snedkerkøkken i egetræ i lejlighed
skuffeindsats træ
corion bordplade

Vil du høre mere?

Har du en forespørgsel til Scharling Woodwork og vil gerne høre mere? Så kontakt uforpligtende her:
Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.
trepol gaggenau quooker

KONTAKT

Scharling Woodwork
Tlf: 2616 1019
E-mail: info(a)scharlingwood.dk

Værksted

Scharling Woodwork ApS
CVR: 33862601
Gunderødvej 10 B
2980 Kokkedal