Snedkerkøkken i Stillinge Strand

Lige præcis 20km fra første bropille på Storebæltsbroen i Korsør ligger Marianne og Jespers skønne sommerhus i området mellem Stillinge Strand og Bildsø Strand. Her har de fået skabt familiens perle, hvor de med børn, svigerbørn og børnebørn kan trække stikket og nyde roen og hinanden.

Hele sommerhuset fik for nogle år siden en fuld renovering, da sommerhuset blev købt. Vægge, gulve og rørlægning samt el blev opdateret i sommerboligen. Et andet køkken blev oprindeligt monteret - men nu var tiden nået til, at et tilpasset snedkerkøkken skulle indenfor.  

 

Køkkenet består af en stor køkken-ø i beklædt med linoleumsfronter ude på de sortolieret fingertappede egetræsskuffer bagved. Der blev altså en masse skuffeplads i køkkenet til opbevaring af køkkenmaskiner, service osv. 

På bagvæggen blev køkkenskabene bygget ind i vægnichen. Hele væggen blev indrettet med køkkenskabe med linoleumslåger. Alle skabene er fremtrukket en smule fra nichen og indrammet af sortolieret egetræ rundt i nichen. En fed detalje i køkkenet, som spiller godt sammen med de sortolierede skuffer i køkkenet.

Lige ud i naturen…
Lige ud i vandet...

Sammen med Marianne og Jesper fandt vi frem til det rette design på køkkenet. Resultatet blev et stilrent køkken, hvor der ikke blev gået på kompromis med dets funktionalitet. Bordpladevalget og placering af kogeplade var helt fastlagt fra start. De ville have stålbordplade, som er god at arbejde på og kan tåle rigtigt mange strabadser, når man kokkererer. Placeringen af kogepladen lå ligeså fast, da Marianne herfra kan nyde udsigten igennem den vilde have og direkte ned til vandet.

Køkkenet er indrettet med lækre hvidevarer. Køle/fryseskab, ovn, kaffemaskine og opvaskemaskine fra Gaggenau. Køkkenet blev tilpasset de specifikke hvidevarer, som vores kundepar ønskede. Kogepladen fra Siemens var ligeledes specielt udvalgt, da den er bred og smal i dybden. Derfor passer den rigtigt godt, når den er placeret ved gavlen på køkken-Ø'en. Til at sikre kogende vand nemt og hurtigt monterede vi et sort Quooker Fusion Round armatur.

Kundeparret ville helst ikke have deres vin fremme som en synligt element i køkkenet. Til opbevaringen af vinen foreslog et vinkøleskab fra Eurocave, hvor vi kunne montere vores linoleumlåge på, så vinen kunne gemmes væk - men stadig være let tilgængelig. Eurocave er en fransk leverandør af vinkøleskabe i absolut topklasse. Læg desuden mærke til Jespers note i skabet, hvor der er noteret til gæster i sommerhuset, hvilke flasker man gerne må tage af og åbne 🙂 

Vil du høre mere?

Har du en forespørgsel til Scharling Woodwork og vil gerne høre mere? Så kontakt uforpligtende her:
Gaggenau produkter
Quooker produkter
Trepol produkter
liebherr vinkøleskab

KONTAKT

Scharling Woodwork
Tlf: 60191810
E-mail: info@scharlingwood.dk

 

Cookie- og privatlivspolitik

Handelsbetingelser

Showroom og værksted

Scharling Woodwork ApS
CVR: 33862601
Falkevej 14B,
3400 Hillerød