Snedkerkøkken ved Rødhus Klit

Drømmer om et snedkerkøkken og snedkererede boligløsninger i et lille smukt sommerhus i de nordjyske klitter.

Efter en køretur i klitterne ved Pandrup i Nordjylland - blot 11min fra Blokhus - forelskede Gitte og Per sig i området og bestemte sig for, at det var lige her, at de ville bygge deres sommerhus. Det var naturen, roen og afstanden til vandet, der gjorde udslaget. 

I dag har de fået bygget et lille sommerhus på 65m2. Hos Scharling Woodwork har vi fået æren  at lave snedkerkøkken, badeværelsesmøbel, garderobeløsning og entremøbler i samarbejde med Gitte og Per. 

I Bo Bedre fra August 2020 har magasinet besøgt det skønne sommerhus og lavet en smuk reportage derfra. Det er sommerhuset, du kan se her på forsiden af Bo Bedre. 

Man fornemmer hurtigt, at hvilken lille perle, der er blevet skabt. Som Bo Bedre skriver: "Få kvadratmeter med store løsninger".
Så snart man bevæger sig ud af døren kan man stikke tæerne direkte i sandet og bevæge sig op i klitterne. Det er blot en række klitter, man skal henover – så udfolder den smukke Pandrup Strand sig, og man mærker Vesterhavets brise.

I samarbejde med arkitektfirmaet N+P Arkitektur har Gitte og Per skabt sommerhuset, så det forstyrrer så lidt som muligt i naturens sand og marehalm. Hele sommerhuset er beklædt med cedertræ - og udvendigt er der benyttet så få materialer som muligt, for at lade sommerhuset mest muligt glide i et med omgivelserne.

Køkkenet er lavet i massivt egetræ. Hele køkkenet er monteret og hængt op på væggen. Bag de øverste fingertappede egetræsskuffer er der i nogle af kabinetterne en ekstra skjult skuffe til f.eks. skuffeindsatser til bestik, køkkenredskaber, knive osv. 

Og nej... der er ikke noget fjernsyn i sommerhuset...!

Udover det massive snedkerkøkken i egetræ placeret i stuen/køkkenalrummet, så fik vi også æren af at udarbejde en skøn garderobe ind til soveværelset. 

Her sammensatte vi en væg af garderobeskabe med linoleumslåger i farven "Smokey Blue". Hertil et par skabe på hver side af sengen, hvor vi fik integreret et natbord i hvert skab med plads til f.eks. briller og bøger samt stikkontakt til telefon/iPad.

Slutteligt i det smukke sommerhus lavede vi også ud fra parrets ønsker en entreløsning i egetræ og samme "Smokey Blue" linoleum.

Ligeledes en badeværelsesløsning med et væghængt badeværelsesmøbel med en smuk vask i sten placeret ovenpå møblet - samt et medicinskab i egetræ til opbevaring af diverse cremer, tandbørste osv. 

Vil du høre mere?

Har du en forespørgsel til Scharling Woodwork og vil gerne høre mere? Så kontakt uforpligtende her:
Gaggenau produkter
Quooker produkter
Trepol produkter
liebherr vinkøleskab

KONTAKT

Scharling Woodwork
Tlf: 60191810
E-mail: info@scharlingwood.dk

 

Cookie- og privatlivspolitik

Handelsbetingelser

Showroom og værksted

Scharling Woodwork ApS
CVR: 33862601
Falkevej 14B,
3400 Hillerød