Snedkerkøkken på Amager

I 1930'erne overtog Glud og Marstrand Carl Lunds metalvarefabrik ved Sønderport på Amager.
Her fortsatte Glud og Marstrand deres produktion - og op til 1970'erne var disse bygninger hjem for produktionen af spande, petroleumslamper og køkkenudstyr. Af køkkenudstyret er Glud og Marstrand nok mest kendt for den berømte kaffestel-serie Madam Blå, som har stået (og stadig står) i mange danske hjem.

I 19070'erne blev fabrikkerne nedlagt og gav muligheder for ny bybebyggelse i området. I dag er det eneste, der står tilbage fra Glud og Marstrands metalfabrikker den originale portbygning. Denne bygning blev omdannet til private lejligheder - og for nylig overtog vores kundepar en af disse historiske lejligheder på Amager.
De igangsatte en gennemgående renovation af lejligheden, som i mange år havde stået urørt. Og sammen blev vi enige om at skabe et dejligt køkken, detaljer på badeværelset, entreen og i deres walk-in.

Køkkenet er bygget op af en stor dejlig køkken-Ø med bordplade i sort Nero Assoluto granit med en underlimet silgranit vask fra Blanco. Hertil en en sort Quooker til det kogende vand samt sæbedispenser.
Skraldespanden blev placeret ved siden af vasken - og ikke under - så den er nem at komme til, når man arbejder i køkkenet og står ved vasken. Den åbnes med et let tryk - herfra sørger motoren bag skuffen for, at den åbner helt op. På ydersiden af Ø'en blev der installeret stikkontakter i de øverste skuffer, så iPad, computere og telefoner kunne lades op og gemmes væk, når familien er i køkkenet sammen.

Kogepladen er placeret ved bagvæggen imellem to højskabssektioner med linoleumslåger. Over kogepladen monterede vi en Trepol-emhætte, der med sit elegante design indgår i køkkenet uden at gå på kompromis med stilen.

Til højre for kogepladen blev der placeret et køleskab, så vores kunder kan opbevare madvarer til hele familien. Det yderste skab til højre blev brugt til opbevaring med 5 fingertappede skuffer, så man nemt kan tilgå sine tørvarer og tallerkener/glas. Under ovnen blev familiens fryser placeret. Ved siden af ovnen ønskede vores kunder at kunne have deres kaffemaskine, hvorfor vi sammen designede en elegant kaffestation.

På badeværelset placerede vi et indbygget skab med lamellåge i egetræ til opbevaring af hårprodukter, tandbørster osv. Hertil et fuldt skab med plads til familiens vaskemaskine og tørretumbler. I entreen var der plads til, at et væg til væg skab kunne indrettes og færdiggøres med flotte høje egetræs-lamellåger.
Ligeledes blev der i soveværelset skabt lamellåger i egetræ til familiens dejlige walk-in-closet.  

Vil du høre mere?

Har du en forespørgsel til Scharling Woodwork og vil gerne høre mere? Så kontakt uforpligtende her:
Gaggenau produkter
Quooker produkter
Trepol produkter
liebherr vinkøleskab

KONTAKT

Scharling Woodwork
Tlf: 60191810
E-mail: info@scharlingwood.dk

 

Cookie- og privatlivspolitik

Handelsbetingelser

Showroom og værksted

Scharling Woodwork ApS
CVR: 33862601
Falkevej 14B,
3400 Hillerød