SCHARLING WOODWORK

SCHARLING WOODWORK

Passion for håndens værk og det unikke materialle

Scharling Woodwork er et nyt og ungt snedkerværksted. Men på trods af vores alder, så sætter vi en ære i det traditionelle håndværk – eller endnu finere – vi respekterer håndens værk. Vi synes, at det er en dyd at kunne få åretegninger til at være gennemgående i et helt køkken, at kunne levere skuffer med forskellige samlinger og oliere en bordplade og se træet forvandle sig fra strøg til strøg med olien.

Scharling Woodwork er startet af Jonas og Mads. Jonas er manden bag hammer og sav – det er ham, der skaber håndværket, der resulterer i vores snedkerløsninger. Mads er manden bag computer og telefon – det er ham, der skaber vores ansigt udadtil. Sammen har vi skabt et arbejde, der er sjovt at stå op til hver dag – Scharling Woodwork.
Vi skaber indretningsløsninger til hele jeres bolig – snedkerkøkkener, badeværelsesmøbler, entre-skabe og garderobeskabe m.m. Den gennemgående stil og røde tråd giver harmoni i hjemmet. Scharling Woodwork har kompetencerne til at muliggøre dette i hvert eneste hjørne af dit hjem.

Vi kan med vor eget snedkeri gøre dine boligdrømme til virkelighed. Vi kan realisere dine bestemte drømme for jeres nye køkken, badeværelse osv. Altså – har du en ide, så kan vi hjælpe med det kreative og det rette håndværk.

 

anret dumblings Mielcke mad

Snedkerkøkken designet og produceret i Danmark

Scharling Woodwork er en lille snedkervirksomhed, der gør en ære i sit håndværk. Og med 7års god erfaring i fremstilling af unikke boligløsninger tør vi stå inde for, at vi kan levere et kvalitetsprodukt til jeres hjem.
Vores filosofi er lige til. Det eneste, der er godt nok til os, er en kvalitet baseret på flot håndværk, rene linjer og en gennemtænkt proces. Vores arbejde er at være unikke.

Der designes og fremstilles primært snedkerkøkkener, som vi lægger en ære i. Hos Scharling Woodwork er vi ikke låst fast på en bestemt retning. Vi tilbyder skræddersyede løsninger indenfor boligindretning som garderobeskabe, badeværelsesmøbler, walk-in-closets og m.m.

Vi har ingen varer på lager, da vores løsninger er skræddersyede til vores kunder. Vi producerer ikke køkkener på standardmål. Vi laver derimod snedkerkøkkener, borde og møbler, hvor der tages hensyn til kundens ønsker i behov og deres boligs muligheder. Vi designer vores køkkener og møbler sammen med jer og laver det herefter på vores eget værksted, hvor vi glæder os til at arbejde med processen og levere det færdige resultat i sit nye hjem.

køkkensnedker

Jonas
“Jeg har arbejdet med træ siden jeg var helt lille. Jeg tilbragte mange timer i mine forældres skur, hvor jeg fik min egen høvlebænk. Jeg har altid nydt at lave kreative projekter, og at jeg har bygget interiør siden 6-7års alderen har været springbrættet til min passion for ægte håndværkskunst og design. De tekniske udfordringer med samlinger og sammensætning af helhedsindtrykket – og ikke mindst funktionaliteten i det færdige produkt – er det, der gør, at jeg glædeligt sliber stemmejernet til endnu en dag i værkstedet.”

køkkensnedker

Mads
“At bygge møbler og boligløsninger er en fed process, som har sine fundamentale rødder i design og en kreativ tankegang knyttet tæt sammen med en teknisk kunnen i snedkeri og sans for præcision og detalje. Træ er fantastisk. Hvert træ er unikt i sin farve og sine åretegninger, og forskellige sorter udfolder sig på hver sin måde. Som et naturligt materiale bliver træ ved med at være i live – selv når det er færdigt som f.eks. spisebord fortsætter det med at udvikle sig og ændre glød med tiden.”

Scharling Woodworks historie

Vi startede sammen under navnet Scharling Woodwork i efteråret 2014 med speciale i interiør og boligløsninger i træ som vores primære materiale.
Vi – Jonas og Mads – har kendt hinanden siden vi var 3 år gamle og begyndte sammen i børnehaven. Over en kop kaffe mange år senere blev vi enige om, at den fælles passion for det rigtige håndværk, det unikke og den gode stil kunne føres til noget mere håndgribeligt, og det første skridt mod snedkerkøkkener og unikke boligløsninger i Scharling Woodwork blev taget.
I dag har vi et team af 2-3 møbelsnedkere, som sikrer den helt rette finish på de køkkener og møbelløsninger, vi sender ud af værkstedet.

Rådgivning til dit næste snedkerkøkken eller badeværelsesmøbel

Stilbevidste kunder og folk med sans for kvalitet er dem, som vi henvender os til. Men vi tager dig også gerne i hånden, hvis du f.eks. på forhånd ikke ved, hvordan jeres køkken eller badeværelsesmøbel skal se ud. Tilfredsheden hos vores kunder er en stor del af grunden til, at vi gør det, vi gør. Men det er lige så meget fordi vi bare elsker at designe og bygge flotte løsninger til forskellige boliger. Det giver os et kick. Derfor arbejder vi tæt sammen med jer, for at det færdige produkt er det rette møbel i jeres hjem.

Vi kan sidde på vores kontor, hvor vi designer alle vores snedkerløsninger, og kigge direkte ind i værkstedet. Designet og håndværket ligger tæt op ad hinanden. Vi bygger det hele fra bunden. Man kan ikke købe vores snedkerløsninger i nogle butikker. Det har vi valgt, da vi vil være i direkte kontakt med vores kunder – for at skabe den unikke løsning.

FIND OS

Værksted

Vi har værksted på følgende adresse:

Gunderødvej 10 B
2980 Koekkedal

Vi holder åbent efter aftale. Så kontakt os endeligt, så vi kan aftale et møde herude. Det er naturligvis helt uforpligtende.

HVORFOR VI GØR DET?

Vi arbejder for at skabe tilfredse kunder – og så elsker vi bare at arbejde med materialerne! 

Vil du høre mere?

Har du en forespørgsel til Scharling Woodwork og vil gerne høre mere? Så kontakt uforpligtende her:
Gaggenau produkter
Quooker produkter
Trepol produkter
liebherr vinkøleskab

KONTAKT

Scharling Woodwork
Tlf: 2616 1019
E-mail: info(a)scharlingwood.dk

 

Cookie- og privatlivspolitik

Værksted

Scharling Woodwork ApS
CVR: 33862601
Gunderødvej 10 B
2980 Kokkedal