UDTALELSER FRA VORES KUNDER

Det siger vores kunder...

"... Speciallavet køkken til professionelt brug - men med en "hjemme-køkken-oplevelse". God kommunikation og altid fantastiske til at levere til tiden og følger planlagt tidsramme"

Thomas - restaurantchef
Mielcke&Hurtigkarl

"... Efter mange møde med forskellige køkkensnedkere faldt vores valg på Schaling Woodwork. Scharling havde nogle meget flotte referencer og en fair markedspris. Vi havde en virkelig god proces omkring designet af køkkenet, hvor både vores idéer og Scharlings erfaringer spillede fint bold. Der var plads til kusteringer undervejs, da man altid bliver klogere i processen. Teamet er ekstremt sympatiske. Slutsresultatet er drømmen om et snedkerkøkken, der er gået i opfyldelse. Vi har svært ved at forestille os, at andre kunne have gjort det bedre. Vi nyder vores køkken hver dag og kniber os i armen over, at det er vores. Vi kan anbefale Scharling Woodwork til alle og har kun gode ting at sige."

Therese og Jacob

"... Top professionelt firma - repræsenteret ved to ildsjæle, som virkelig brænder for det, de laver. Jonas og Mads går ikke på kompromis med kvaliteten, og de har været gode sparringspartnere for os gennem hele processen. De skræddersyr alt, så det passer til dig hjem. Alt kan lade sig gøre. Vi har fået vores drømmekøkken med deres hjælp. Hermed de varmeste anbefalinger til Scharling Woodwork - de holder, hvad de lover, til aftalt tid."

Mie og René

"... Fra start til slut havde vi en rigtig god oplevelse med Scharling Woodwork. Masser af idéer og input til design. Super fleksible ift. uventede udfordringer i processen, og de eksekverede et fuldendt resultat med flot finish og efterfølgende service med diverse justeringer. Alt i alt; strukturerede, arbejdsomme og med et skarpt øje for æstetikken. Vi vil klart anbefale dem."

Caroline og Jonas

"... Vi vil absolut anbefale Scharling Woodwork til andre. Dialogen med Jonas og Mads har undervejs været rigtig god. Vores forventninger til resultatet er i den grad blevet indfriet. Proces og håndværk til topkarakter!"

Carsten og Karsten

"... Vi har haft en fantastisk oplevelse med Scharling Woodwork ifm hele processen omkring vores nye køkken. Jonas og Mads har igennem hele forløbet været dygtige sparringspartnere for, at vi kunne finde en løsning, der passede til netop vores hus.
Når man starter et stort projekt som dette, er det afgørende, at man tidligt får sat en ramme, men at der i processen er mulighed for at rette til og teste nye ideer. Den balance rammer Scharling Wood perfekt. Lynhurtigt opstod der en meget tillidsfuld relation mellem os og Scharling Wood.
Kvaliteten af køkkenet kan vi ikke sætte en finger på."

Thomas og Rikke

"... At handle hos Scharling Woodwork har været en god oplevelse. Forløbet har strukket sig over ca. 3 måneder fra udarbejdelse af skitser på de løsninger der skulle findes til de sidste justeringer samt finish arbejde. Der bliver holdt ord og der er styr på processen - løsningerne er i top kvalitet og det er tydeligt at Jonas & hans team sætter en ære i at arbejdet bliver gjort bedst muligt."

Jakob

"... Det er et fantastisk flot håndværk, som Scharling Woodwork har leveret. Så det har absolut levet op til vores forventninger. Vi vil give Scharling Woodwork vores allerbedste anbefalinger og vil i fremtiden også benytte os af dem, hvis lejligheden sig byder."

Anita

"... Det har været super fedt at arbejde med Scharling Woodwork. De er professionelle og arbejder i kreative løsninger. Super fedt!"

Rene Holten Poulsen

"... Vi er utrolig tilfredse med det arbejde Scharling Woodwork har lavet. Rigtig høj kvalitet, meget engageret og et godt samarbejde. 
Vi har brugt Scharling før. De får de bedste anbefalinger. De leverer som aftalt og har en flot finish. Vi er meget tilfredse med deres håndværk."

Jonas og Sabrina

"... Det er et fantastisk flot håndværk, som Scharling Woodwork har leveret. Så det har absolut levet op til vores forventning. Vi vil give Scharling Woodwork vores allerbedste anbefalinger, og vi vil i fremtiden også benytte os af dem, hvis lejligheden byder sig."

Anita og Thomas

"... Yderst god service fra start til slut. Alle aftaler, frister og priser overholdes. Super håndværk. Smukt resultat. Seriøs forretning."

Thomas

"... Helt fantastisk oplevelse. God planlægning, flot lavet, fin montering, modifikationer og justeringer. God service. Alt har været fint. Vores varmeste anbefalinger."

Lone og Morten

"... Scharling får vores varmeste anbefaling. Vores nye køkken er fabelagtigt. Smukt, veludført, funktionelt og bæredygtigt. Gutterne i Scharling har gjort deres yderste for at efterkomme alle vores ønsker i forhold til design, grønne materialer og hurtig levering. Altid rar og ordentlig kommunikation. Skøn køkkensnedkervirksomhed!"

Lea og Øistein

"... Virkelig en fornøjelse at samarbejde med Scharling Woodwork. Tydeligt at mærke at vores tilfredshed både med kvaliteten og finish betød alt for dem."

Anders og Tinna

Vil du høre mere?

Har du en forespørgsel til Scharling Woodwork og vil gerne høre mere? Så kontakt uforpligtende her:
Gaggenau produkter
Quooker produkter
Trepol produkter
liebherr vinkøleskab

KONTAKT

Scharling Woodwork
Tlf: 2616 1019
E-mail: info(a)scharlingwood.dk

 

Cookie- og privatlivspolitik

Værksted

Scharling Woodwork ApS
CVR: 33862601
Gunderødvej 10 B
2980 Kokkedal