Snedkerkøkken på Falkoner - Frederiksberg

Lige op til Falkoner Allé på Frederiksberg ligger denne fantastiske bolig – tilbagetrukket fra vejen i sin egen lille oase. Rundt omkring ligger både villaer, lejlighedsopgange og værksteder i baggårde. Og i denne dejlige bolig har vi i samarbejde med vores kunder lavet et smukt snedkerkøkken.

Vores kundepar har I løbet af de sidste år givet deres bolig en gennemrenovering. Mellem stuen og køkkenet er en niche med lækkert lysindfald ovenfra. Det er den gamle elevatorskakt, som er sat i stand og åbnet op – både nedefra og på 1. etage med et glasværn, så man kan kigge ned i skakten til stuen. Øverst i taget er der lavet et stort ovenlysvindue, som lyser hele nichen op.

Nu var de nået til slutspurten, hvor gulvet i stueetagen og deres nye snedkerkøkken skulle laves.

 

Gulvet blev et lækkert poleret betongulv, som giver udtrykket kant op imod den lækre og minimalistiske indretning.

Dialogen om køkkenet gik nemt for sig, da vores kunder på forhånd var sikre på, hvad de skulle bruge med hensyn til bordplade-plads og skabe. Indretningen heraf fik vi sammen gjort rigtig brugbar og lækker.

Det nye snedkerkøkken består af en langside i egetræ med synlige fingertappede massive egetræsskuffer. På billederne kan man se de gennemgående åretegninger langs hele siden i hver skufferække. Bordpladen blev en smuk sort Nero Assoluto granit. Grundet længden på langsiden, blev bordpladen samlet med epoxy – en løsning som er rigtig pæn og stærk – og som ikke mærkes på bordpladen. Modsat langsiden er der monteret en række gulv-til-loft-vinduer og døre, som giver et skønt lys ind i boligen fra morgen til aften.

I den mørke Nero Assoluto granit bordplade underlimede vi en Lavabo vask i farven GunMetal – mørknet stål, som fremstår så fedt. Bag vasken placerede vi en Quooker Fusion Nordic i bruneret messing. Mere til detaljen med det brunerede messing senere.

I skufferne blev der placeret forskellige skuffeindsatser til bestik, til køkkenredskaber, til knive og krydderier - og en til diverse fryseposer, staniol osv. Hertil blev opvaskemaskinen integreret med en front i fingertappet skuffedesign, så de uafbrudte åretegninger kan løbe hele vejen ned langs køkkenet. 

På den tilstødende væg for enden monterede vi fem køkkenskabe med linoleumslåger i den lækre farve ”Olive Green”. Vi er så glade for, at vores kunder turde vælge netop denne farve, som giver hele bagvæggen et kækt og roligt udtryk.

Når man sidder i stuen eller ved spisebordet er der detaljer i snedkerkøkkenet, som giver en masse spil. De massive egetræsgavle i køkkenet har smukke åretegninger og vindridser, som er lukket med sommerfugle for at styrke og holde sammen på træet. En gammel klassisk snedkerteknik –  og en charmerende detalje.

Og nu tilbage til den brunerede messing… Tidligere havde vores kunder haft lidt udfordringer med deres emhætte, der ikke sugede nok. Over den lækre induktionskogeplade fra Gaggenau fik vores kunde monteret et hyldeemfang fra vores samarbejdspartner danske Trepol – i bruneret messing. Grundet den stærke eksterne motor på emhætten er der bare kraft på emhætten – selv med den lange rørføring og de mange knæk, som normalt forværrer sugeevnen. Støjniveauet er tilmed blevet lavere end tidligere.

Trepol er også kendt for at kunne levere skræddersyede løsninger. Og når det kommer til deres emhætter, er de rigtig dygtige til at skabe unika-løsninger. Vi kunne dog meddele til vores kunder, at de var de første, der har fået lavet hyldeemfanget i bruneret messing. En rigtig fed detalje sammen med deres Quooker i bruneret messing og pendlen over køkkenet fra danske Anour – også i bruneret messing.

Køkkenet er indrettet med hvidevarer fra bl.a. Gaggenau, heraf en induktionskogeplade og den grebsfri ovn. Ovnen fra 400-serien hos Gaggenau åbnes med et tryk på touch-displayet.

Til opbevaring af vinen fik vi lavet en løsning med et lækkert vinkøleskab fra Liebherr, som vi integrede i et af højskabene. Over vinskabet lavede vi en kaffestation og plads til glas og kopper.

Et af skabene blev indrettet med fem fingertappede smukke skuffer som kolonialskab, der med skufferne giver adgang til det hele – også det, der står bagerst, som man kan have svært ved at komme til på en hylde.

Vil du høre mere?

Har du en forespørgsel til Scharling Woodwork og vil gerne høre mere? Så kontakt uforpligtende her:
Gaggenau produkter
Quooker produkter
Trepol produkter
liebherr vinkøleskab

KONTAKT

Scharling Woodwork
Tlf: 2616 1019
E-mail: info @scharlingwood.dk

 

Cookie- og privatlivspolitik

Showroom og værksted

Scharling Woodwork ApS
CVR: 33862601
Gunderødvej 10 B
2980 Kokkedal