Snedkerkøkken siddeniche

Snedkerkøkken i Hellerup

I Hellerup bor Christina og Anders i et smukt klassisk to families hus. På 1. og 2. salen har de indrettet sig med smukke farver, store levende planter og smuk kunst på væggene. 
I tæt samarbejde med parret har vi sammen skabt et køkken, der opfylder deres ønsker i forhold til madlavningen - samt brugen af køkkenet i hverdagen med deres børn samt ved besøg af venner.

 

 

Grønkål madlavning snedkerkøkken
Snedkerkøkken samling
Snedkerkøkken massivt egetræ

Køkkenet er skabt i massivt egetræ med massive egetræsbordplader. Både langsiden og køkken-Ø'en er hver for sig lavet som et sammenhængende kabinet - som et møbel.

I køkken-Ø'en der gjort plads til en siddeniche med plads til to barstole, så kaffegæster eller børnene kan være med helt tæt i køkkenet. Dette giver en hyggelig stemning, når der er gang i køkkenet. 

Bruneret messing Quooker vask
Snedkerkøkken madlavning
Snedkerkøkken Gastrotools
Fingertappet skuffer snedkerkøkken
Gastrotools skarp kniv snedkerkøkken
bruneret messing vask
Bestik snedkerkøkken
Quooker bruneret messing

Vasken i køkkenet er håndlavet på specialmål i bruneret messing. Til vasken er valgt en Quooker Fusion Square i bruneret messing, så det hænger sammen.

Bruneringen er en hamrende smuk overfladebehandling. Med tiden vil patineringen kun blive endnu smukkere i takt med slid og brug af køkkenet. 

vask bruneret messing og Quooker
Gastrotools snedkerkøkken Scharling
snedkerkøkken Hellerup