Snedkerkøkken i Hillerød

I en af de små landsbyer lige ude for Hillerød ligger Helle og Jacobs gård i de skønneste omgivelser med en tilbagetrukket gårdhave og udsigt til mark-eng og skov.

På denne skønnegård har familien skabt et fantastisk hjem med en meget personlig indretning med brugskunst, materialer og interiør, som er fundet og hentet hjem fra hele verden. Bl.a. de smukke fliser sat op bag langsiden. Disse fandt Helle frem til hos en lokal keramiker i Frankrig.

Boligen står med store flotte Dinesen douglas gulvplanker og et par charmerende synlige og fritlagte spær i loftet. Dette sammen med parrets Storm P-løsning til skorstenen i den op-murede pejs giver køkkenrummet så fantastisk meget varme og masser af charme.

Køkkenet sat op med en stor køkken-Ø som rummets centrum. Op mod den op-murede pejs placeret midt i rummet, som deler to stuer, har man overblikket – både over familien og gæster – og over madlavningen.

På både langsiden og køkken-Ø’en har vi sammen med Pilehave Natursten fundet den smukke New Gris Viola marmor til bordplade. Spillet i den brunlige New Gris Viola er fantastisk og gemmer på en masse historie. Forskellige steder på stenen kan man finde levn af meget gamle blæksprutte-fosiler. Stenen viser også de små guldsprængninger, som er unik fra plade til plade. Hver eneste marmor- og granitplade er unik.

På langsiden er vasken fra Blanco underlimet i bordpladen. Hertil ønskede Helle og Jacob den praktiske løsning fra Quooker Flex i sort med udtræksslange, som gør det muligt at rengøre service nemt i vasken.
På køkken-Ø’en er kogepladen fra Bora planlimet i bordpladen – en lækker finish uden nogen mærkbar overgang fra bordplade til kogeplade. Selve kogepladen fra Bora er modellen Professionel med de lækre drejeknapper på skuffefronten under kogepladen. Induktionskogepladen styres på drejeknapperne – lige såvel som den integrerede emhætte aktiveres herfra.

På ydersiden af køkken-Ø’en lavede vi efter ønsket herom en sidde-niche. Om det er til eftermiddagskaffe, en hurtig morgenmad eller et glas vin inden middagen, så kan man samles og sidde godt her ved køkken-Ø’en.

I snedkerkøkkenet på den lange skabsvæg på modsatte side køkken-Ø’en er en række luksuiøse hvidevarer pakket ind det flotte lysegrå linoleum med sorte voksbehandlede kanter. På det store køleskab og de to vinkøleskabe fra Liebherr foreslog vi de smukke greb fra Buster&Punch. Med den nubrede grebsflade er det et lækkert greb at tage fat om og åbne lågerne til de forskellige løsninger. På køleskabet ser man fire greb fra Buster&Punch monteret. To til hver af dobbeltlågerne til køleskabet. Og et til hver af de to store fryseskuffer, hvor der i den øverste er fast icemaker, så der hele tiden er isterninger klar til brug.
Den brede 90’er ovn fra Smeg havde vores kundepar fra tidligere og var rigtigt glade for. Så denne tænkte vi med i det nye køkkendesign.

Yderst til venstre på skabsvæggen lavede en løsning i samme design som det store køleskab – med dobbeltlåger og to skuffer nederst. Skabet her huser bl.a. familiens musselmalede stel og service.

I vores kundepars store åbne entre, hvor den smukke trappe op til 1. sal er placeret, har vi ud fra deres ønsker til garderobeplads lavet tre entreskabe i egetræ til sko og overtøj med fingertappede egetræsskuffer og bøjlestænger.

Sidst – men ikke mindst vigtigt (!) – monterede vi et smukt badeværelsesmøbel i det ny-istandsatte badeværelse ikke langt fra køkkenet.

Vil du høre mere?

Har du en forespørgsel til Scharling Woodwork og vil gerne høre mere? Så kontakt uforpligtende her:

KONTAKT

Scharling Woodwork
Tlf: 60191810
E-mail: info@scharlingwood.dk

 

Cookie- og privatlivspolitik

Handelsbetingelser

Showroom og værksted

Scharling Woodwork ApS
CVR: 33862601
Falkevej 14B,
3400 Hillerød