SKAL I HAVE NYT BADEVÆRELSE?

Et nyt badeværelsesmøbel kan være med til at forny badeværelset med flotte og lækre detaljer

Scharling Woodwork leverer badmøbler og badeværelsesmøbler i eksklusive materialer som massivt træ og corion. Vi tilpasser jeres badeværelsesmøbel sammen med jer, så designet bliver tilpasset jeres ønsker. Forny dit badeværelse med et lækkert badmøbel i f.eks. egetræ og med fingertappede skuffer. Snedkermøbler er blevet populære i badeværelser grundet deres holdbarhed og flotte visuelle udtryk.

 

Scharling Woodwork er behjælpelige med valg af vask og armatur. Ud fra opgivne mål på udtag til vand og afløb i jeres væg eller gulv, tilpasser vi skufferne med udsparinger, så der er plads til vandrør, vandlås og afløb. Hertil kan skufferne indrettes med skuffeindsatser, så i kan holde orden i jeres diverse toilet-sager. Badeværelsesmøblerne laves på specialmål, så de kommer til at passe perfekt i jeres badeværelse.

FORNY BADEVÆRELSET

Vi synes, at det er spændende at skabe ensartet stil i en bolig, så man som gæst i huset nemt kan se den røde tråd i indretningen. En måde at opnå dette på, er f.eks. at skabe løsningerne på badeværelset i samme stil som dit køkken. Samme kabinet og skuffefronter på jeres badeværelsesmøbel som i køkkenet giver en ren linje i boligen.

Om det er en hel løsning med både snedkerkøkken og badeværelsesmøbler eller "blot" tilpasning og fornyelse af badeværelset – så lad os høre fra jer.

Designet på badeværelsesmøblet er som udgangspunkt væghængt. Vi leverer møblet med en liste på gæring, som nemt monteres på en (solid) væg. Hertil kan badeværelsesmøblet med modparten til listen nemt placeres og hænges nedover listen på væggen. I kan enten selv vælge at montere møblet, få jeres VVS’er til det i forbindelse med arbejdet på badeværelset eller lade os stå for monteringen.

PRIS PÅ BADEVÆRELSESMØBEL

Find ud af prisen på jeres kommende badeværelsesmøbel her nedenfor ved at benytte vores prisudregner.

Badeværelsesmøbler kan laves med 2, 4 eller 6 skuffer.
Hertil kan de laves uden vask eller med vask:
– UDEN: møblet laves med egetræstop, hvorpå man selv kan placere sin egen vask.
– MED: møblet laves med en corian-bordplade på toppen med en i svejst corian-vask af modellen Quiet 7110.

I møblet er der udsparing i den øverste skuffe, så der er plads til vandlåsen – centreret i skuffen.

Hvis anden bordplade i f.eks. marmor eller granit ønskes, diverse tilpasninger af skuffer osv, så skriv til os via kontaktformularen nederst på siden. 

 

JaNej

 

Vil du høre mere?

Har du en forespørgsel til Scharling Woodwork og vil gerne høre mere? Så kontakt uforpligtende her:
Gaggenau produkter
Quooker produkter
Trepol produkter
liebherr vinkøleskab

KONTAKT

Scharling Woodwork
Tlf: 2616 1019
E-mail: info(a)scharlingwood.dk

 

Cookie- og privatlivspolitik

Værksted

Scharling Woodwork ApS
CVR: 33862601
Gunderødvej 10 B
2980 Kokkedal