SKAL I HAVE NYT BADEVÆRELSE?

Et nyt badeværelsesmøbel kan være med til at forny badeværelset med flotte og lækre detaljer

Scharling Woodwork leverer badmøbler og badeværelsesmøbler i eksklusive materialer som massivt træ og corion. Vi tilpasser jeres badeværelsesmøbel sammen med jer, så designet bliver tilpasset jeres ønsker. Forny dit badeværelse med et lækkert badmøbel i f.eks. egetræ og med fingertappede skuffer. Snedkermøbler er blevet populære i badeværelser grundet deres holdbarhed og flotte visuelle udtryk.

Scharling Woodwork er behjælpelige med valg af vask og armatur – og kan levere disse, så i modtaget en fuld løsning. Ud fra opgivne mål på udtag til vand og afløb i jeres væg eller gulv, tilpasser vi skufferne med udsparinger, så der er plads til vandrør, vandlås og afløb. Hertil kan skufferne indrettes med skuffeindsatser, så i kan holde orden i jeres diverse toilet-sager. Badeværelsesmøblerne laves på specialmål, så de kommer til at passe perfekt i jeres badeværelse.

FORNY BADEVÆRELSET

badeværelsesmøbel egetræ møbelsnedker

Designet på badeværelsesmøblet er som udgangspunkt væghængt. Vi leverer møblet med en 45graders smig-liste, som nemt monteres på (en solid) væg. Hertil kan badeværelsesmøblet med modparten til smig-listen nemt placeres og hænges nedover listen på væggen. I kan enten selv vælge at montere møblet, få jeres VVS’er til det i forbindelse med arbejdet på badeværelset eller lade os stå for monteringen.

 

Vi synes, at det er spændende at skabe ensartet stil i en bolig, så man som gæst i huset nemt kan se den røde tråd i indretningen. En måde at opnå dette på, er f.eks. at skabe løsningerne på badeværelset i samme stil som dit køkken. Samme kabinet og skuffefronter på jeres badeværelsesmøbel som i køkkenet giver en ren linje i boligen.

Om det er en hel løsning med både snedkerkøkken og badeværelsesmøbler eller "blot" tilpasning og fornyelse af badeværelset – så lad os høre fra jer.

Pris på badeværelsesmøbel

Er I interesseret i at høre mere om muligheden for et nyt badeværelsesmøbel hos jer?

Vi har ingen standardpris på møblerne, da hvert møbel bliver lavet på specialmål og i forskellige designs med valg af skuffer, bordplade osv.

Tag gerne fat i os – helt uforpligtende. Så kan vi ud fra jeres ønsker lave et overslag på møblet, som vi kan tage udgangspunkt i og arbejde videre med.

 

Skriv til Jonas og Mads ved at følge formularen nedenfor.

bademøbel i nordisk design
badeværelsesmøbel
vaskebord
Badeværelsesmøbel specialfremstillet i København af Snedker
badeværelsesmøbel og vask

Vil du høre mere?

Har du en forespørgsel til Scharling Woodwork og vil gerne høre mere? Så kontakt uforpligtende her:
trepol gaggenau quooker

KONTAKT

Scharling Woodwork
Tlf: 2616 1019
E-mail: info(a)scharlingwood.dk

Showroom og værksted

Scharling Woodwork ApS
CVR: 33862601
Gunderødvej 10 B
2980 Kokkedal