PRISEN PÅ ET SNEDKERKØKKEN

Hvad koster et snedkerkøkken?

Vi designer og fremstiller unikke snedkerkøkkener, der er tilpasset til jeres bolig. Processen foregår i tæt samarbejde med jer. Ægte håndværk kræver tid og teamwork.

Vores snedkerkøkkener købes direkte hos os – og kan ikke findes igennem andre forhandlere. Vi bygger jeres snedkerkøkken direkte fra vores eget værksted i Herlev.

Prisen på et håndlavet snedkerkøkken er naturligvis lidt højere end på et masseproduceret standardkøkken. Vi ved naturligvis, at der er rigtig mange køkkener og andre boligløsninger at vælge imellem. Men hvis I ønsker en løsning, som ikke andre har helt magen til – måske lavet ud fra jeres eget design – så er et snedkerkøkken og snedkerløsninger det rigtige valg.
Når I modtager en pris fra os, så inkluderer prisen også opsætning, så I modtager et fuldt samlet køkken fra os.

Hvis I ønsker, at vi skal stå for elektriker- og VVS-arbejdet, så har vi teamet klar til dette, så I ikke selv skal sørge for en masse aftaler med forskellige fagfolk.
Da køkkenet laves i hånden og ikke på en fabrik, er vi måske ikke de hurtigste i branchen. Til gengæld leverer vi et gennemarbejdet produkt med den rigtige finish.

Pris på snedkerkøkken

Vi har nedenfor lavet et eksempel på en pris på et Snedkerkøkken fra Scharling Woodwork. Køkkenet som ses på billederne her på siden er opbygget af en gulvsektion og højskabe.

Gulvkabinetterne er bygget i massiv egetræ med 9 fingertappede egetræsskuffer og pålagte ege-skuffefronter. Gulvsektionen indeholder 3 skuffeindsatser til bestik, redskaber og knive/krydderi. Skraldespandsløsning med plads til 2 skraldespande samt lille beholder til opvasketabs og opvaskebørste. I bordpladen er induktionskogepladen pålagt og vasken underlimet.

I højskabene er der plads til integreret køleskab, integreret opvaskemaskine, indbygningsovn og skabsplads. Det ene højskab er udstyret med 5 fingertappede skuffer til opbevaring med udtræk.

– – – Pris på snedkerkøkken inkl. moms og opsætning: 208.000,-

 

Snedkerkøkken med hvidevarer og armatur

Køkkenet, som ses på eksemplet her, er udstyret med induktionskogeplade og indbygningsovn fra Gaggenau, som Scharling Woodwork forhandler.

Køleskab og opvaskemaskine er begge integrerbare og er fra Siemens. Indbygget loftemfang fra Thermex. Bred Lavabo vask med drypbakke. Hertil armatur fra Quooker, som vi også forhandler.

– – – Pris på snedkerkøkken med hvidevarer, elektriker og VVS inkl moms: 290.350,-

hvad koster snedkerkøkken

Vil du høre mere?

Har du en forespørgsel til Scharling Woodwork og vil gerne høre mere? Så kontakt uforpligtende her:
trepol gaggenau quooker

KONTAKT

Scharling Woodwork
Tlf: 2616 1019
E-mail: info(a)scharlingwood.dk

Værksted

Scharling Woodwork ApS
CVR: 33862601
Gunderødvej 10 B
2980 Kokkedal