PRISEN PÅ ET SNEDKERKØKKEN

Hvad koster et snedkerkøkken?

Vi designer og fremstiller unikke snedkerkøkkener, der er tilpasset til jeres bolig. Processen foregår i tæt samarbejde med jer. Ægte håndværk kræver tid og teamwork.

Vores snedkerkøkkener købes direkte hos os – og kan ikke findes igennem andre forhandlere. Vi bygger jeres snedkerkøkken direkte fra vores eget værksted i Kokkedal.

Prisen på et håndlavet snedkerkøkken er naturligvis lidt højere end på et masseproduceret standardkøkken. Vi ved naturligvis, at der er rigtig mange køkkener og andre boligløsninger at vælge imellem. Men hvis I ønsker en løsning, som ikke andre har helt magen til – måske lavet ud fra jeres eget design – så er et snedkerkøkken og snedkerløsninger det rigtige valg.
Når I modtager en pris fra os, så inkluderer prisen også opsætning, så I modtager et fuldt samlet køkken fra os.

Da køkkenet laves i hånden og ikke på en fabrik, er vi måske ikke de hurtigste i branchen. Til gengæld leverer vi et gennemarbejdet produkt med den rigtige finish.

Pris på snedkerkøkken

Vi har nedenfor lavet et eksempel på en pris på et Snedkerkøkken fra Scharling Woodwork. Køkkenet som ses på billederne her på siden er opbygget af en gulvsektion og højskabe.

Gulvkabinetterne er bygget i massiv egetræ med 9 fingertappede egetræsskuffer og pålagte ege-skuffefronter. Gulvsektionen indeholder 3 skuffeindsatser til bestik, redskaber og knive/krydderi. Skraldespandsløsning med plads til 2 skraldespande samt lille beholder til opvasketabs og opvaskebørste. Bordpladen er klargjort med hul til kogeplade samt planlimning af vask.

I højskabene er der plads til integreret køleskab, integreret opvaskemaskine, indbygningsovn og skabsplads. Det ene højskab er udstyret med 5 fingertappede skuffer til opbevaring med udtræk.

 

– – – Pris på snedkerkøkken inkl. moms og opsætning: 238.000,-

 

Snedkerkøkken - hvidevarer og armatur

Hos Scharling Woodwork forhandler vi hvidevarer fra Gaggenau, Quooker, Trepol og Liebherr.

Når vi sammen designer jeres kommende køkken finder vi ud af, hvilken hvidevarepakke, I ønsker. Vi kan være behjælpelige med produkter fra ovenstående brands. Hertil tilpasser vi naturligvis køkkenet, hvis i vælger hvidevarer fra andre brands. 

 

 

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om jeres kommende køkken, som vi sammen kan tilpasse til netop jer.  

hvad koster snedkerkøkken

Vil du høre mere?

Har du en forespørgsel til Scharling Woodwork og vil gerne høre mere? Så kontakt uforpligtende her:
Gaggenau produkter
Quooker produkter
Trepol produkter
liebherr vinkøleskab

KONTAKT

Scharling Woodwork
Tlf: 2616 1019
E-mail: info(a)scharlingwood.dk

 

Cookie- og privatlivspolitik

Værksted

Scharling Woodwork ApS
CVR: 33862601
Gunderødvej 10 B
2980 Kokkedal