SPECIFIKATIONER PÅ SNEDKERKØKKEN

Her kan I læse lidt nærmere om specifikationerne på vores snedkerkøkkener

Hvis der er nogle af punkterne, du har spørgsmål til eller f.eks. ønsker anderledes, så lad os da endelig tage en snake om det. Vi vil gerne høre dine foreslag og ønsker, og ligeså glæde os til at starte vores rundsav og skære de første planker til jeres køkken.

 

 • Stilen i dit nye snedkerkøkken bliver, som du ønsker det. Vi designer i samarbejde med dig dit drømekøkken. Når vi selv bygger det hele, kan vi ramme den nuance og varme, du øVi finder den ønskede træsort til elementerne og bliver enige om behandlingen af disse. 
 • Vi kan lave gennemgående åretegninger i dit køkken. På denne måde kan man se en sammenhæng i træet, og det giver en flot finnish. Køkkenet fremstår som en helhed med de gennemgående åre. 
 • Både vores skabslåger og skuffer kan leveres med den lækre touch-to-open-funktion. Dette giver et rent udtryk, da der ikke behøves at være nogle greb på skuffe og skabsfronter. 
 • Vi kan levere et fuldt køkken med hvidevarer. Du kan sagtens vælge at stå for disse selv, og vi bygger køkkenet tilpasset til disse. Lad os tage en snak om jeres ønsker, muligheder og de forskellige features. 
 • Scharling Clean & Raw skufferne vil du på siden kunne se et lille stykke træ med vores logo på. Disse bliver sat på som det sidste, efter vi har gennemgået skuffen og tjekket, at den er, som den skal være. Skufferne bliver herefter monteret. Dette foregår som standard med soft-close-dæmper, som giver den mest smooth lukning. 
 • Overskabene til dit køkken kan vi lave, så de kan hænges op på en monteringsskinne. Den monteres på væggen, hvorefter skabet kan hænges herpå. Skinnen giver en stærk bæreevne og giver et meget rent resultat i forhold til, at skabet ikke skal skrues fast. 
 • Vores kabinetter bliver bygget i 16mm eller 19mm mdf-plader, finérplader eller massivt træ. Disse tykkelse giver en fantastisk god holdbarhed, samtidig med at udtrykket stadig er let og fint. 
 • Hylderne i skabene kan være faste eller justerbare. De faste er de stærkeste. De justerbare kan dog sagtens klare en masse, og det kan være praktisk at have muligheden for at kunne justere højden på hylderne. Disse kan vi lave med usynlige hyldebærere.

 

Bordplade i snedkerkøkken

Bordpladen er en vigtig del af køkkenet. Det daglig arbejde i køkkenet foregår her.

Når I skal vælge den rigtige bordplade til jeres køkken, så bør i tænke over en række forskellige ting i forhold til jeres behov i køkkenet:

 • højde af overkanten på bordpladen. Tidligere og i mange år har standardhøjden heddet 89cm. I dag ser vi dog flere og flere, som gerne vil have et par ekstra centimeter på og rammer 90-92cm
 • passer bordpladen i har i tankerne til de elementer i vil gå videre med? Både farve og form spiller ind.
 • prisen er en naturlig faktor i valget af bordpladen. De forskellige materialer koster forskelligt.
 • er den nem at rengøre? Hvordan kan I tillade jer at rengøre bordpladen? Kan den tåle diverse sprays med syre osv?
 • hvordan med vedligeholdelse? Hvad stilles der af krav til løbende vedligeholdelse? En massiv træ-bordplade trænger f.eks. olie en gang imellem, hvor en granitbordplade ikke kræver løbende vedligeholdelse.

 

Vi mener, at I bør klargøre, hvad I har af forventninger til holdbarheden og vælge det materialer, der lever op til jeres brug i hverdagen. Ikke nødvendigvis bare den bordplade, der er flottest i boligbladene i denne måned.
I er velkomne til at tage fat i os, så vi kan bidrage med inputs til det rigtige bordpladevalg.

Corion, massivt træ, stål og granit

På værkstedet arbejder vi med forskellige materialer til bordplader. Vores eget speciale er bordplader i massiv træ – f.eks. køkkener hvor kabinetter og bordplade går i ét. 
Corion bordplader er en eksklusiv akryl-baseret bordplade , som kan fås i mange nuancer. Den mest kendte er hvid. Corion har en lang produktionstid og er modstandsdygtig overfor varme, stød og skrammer i hverdagen. Bordpladen er nem at holde i køkken, da den ikke suger fugt, og ved misfarvninger fra f.eks. te eller rødvin kan man fjerne dem ved brug af blegemiddel. Benyt dog ikke rengøringsmidler med acetone eller syrer. Bordpladen kan nemt rengøres med vand og sæbe.

Hvis I ønsker bordplader i f.eks. stål eller granit samarbejder vi med en dygtig partner på disse materialer. Da vi ikke selv er specialister i disse materialer, har vi fundet en af de dygtigste på markedet at samarbede med. Vores partner leverer dette stykke arbejde og står for montagen, og sørger for, at denne del af køkkenet spiller.

 

 • Corion:
  meget holdbar bordplade, tåler ikke direkte afsætning af varme gryder, evt. ridser kan fjernes ved let slibning med fint sandpapir, næsten usynllige samlinger
 • Massivt træ: 
  giver varme og karakter i hjemmet, hårdt-træ som f.eks. eg holder længe, skal løbende vedligeholdes med olie. Med den rigtige behadling fungerer bordpladen rigtig godt, kan fremstå som ny efter slibning, armatur skal ikke monteres direkte i bordplade – men sidde i vasken
 • Stål: 
  nem at holde en ren og hygiejnisk overflade, bliver hurtigt ridset – men der danner sig hurtigt et jævnt ensartet udstyk som er super flot, kan behandles med eddike ved pletter,
 • Laminat: 
  slidstærk, tåler ikke påsætning af varme gryder, kræver ingen vedligeholdelse
 • Granit og sten: 
  robust og holdbar bordplade, kræver ikke den store vedligeholdelse, tåler ikke syre og alle salgs rengøringsmidler, tåler direkte afsætning af varme gryder, matte stenbordplader bør dagligt tørres af med en klud

Vil du høre mere?

Har du en forespørgsel til Scharling Woodwork og vil gerne høre mere? Så kontakt uforpligtende her:
trepol gaggenau quooker

KONTAKT

Scharling Woodwork
Tlf: 2616 1019
E-mail: info(a)scharlingwood.dk

Værksted

Scharling Woodwork ApS
CVR: 33862601
Gunderødvej 10 B
2980 Kokkedal