Snedkerkøkken i København

50m fra Tivoli og 50m fra Politigården i centrum af København. Her ligger en skøn istandsat lejlighed på 4. sal. Vores kunde-par havde længe drømt om det rigtige snedkerkøkken.

Det betød meget, at den endelige løsning blev et køkken med kant, og hvor man kunne mærke, at der lå tanker bag valget af materialer.
Kombinationen af materialer i dette Scharling Woodwork snedkerkøkken blev meget maskulint og sammensat af sort-olieret egetræ med livlige åretegninger, forskellige farver linoleum, stål og sort Nero Assoluto granit. 

 

I køkkenet indarbejde vi nogle lækre features ud fra vores kunde-pars ønsker. Vi lavede en række skjulte skuffer - ekstra skuffer bag de synlige fingertappede skuffer til f.eks. bestikindsatser, knivholder, krydderiholder osv. Stikkontakter blev monteret under den store egetræsplanke, der var tiltænkt som bar-disk med plads til bar-stole op til.

Inde i køkkenet blev låger i overskabet og skabet til det integrerede køleskab lavet i koks-grå linoleum. På ydersiden af halv-ø'en ved bar-disken blev låger til underskabene lavet i smokey blue linoleum. Når eftermiddagssolen står ind ad vinduerne giver denne kombination sammen med det sort-olierede egetræ et fantastisk samspil. 

Vil du høre mere?

Har du en forespørgsel til Scharling Woodwork og vil gerne høre mere? Så kontakt uforpligtende her:
Gaggenau produkter
Quooker produkter
Trepol produkter
liebherr vinkøleskab

KONTAKT

Scharling Woodwork
Tlf: 60191810
E-mail: info@scharlingwood.dk

 

Cookie- og privatlivspolitik

Handelsbetingelser

Showroom og værksted

Scharling Woodwork ApS
CVR: 33862601
Falkevej 14B,
3400 Hillerød