Snedkerkøkken i Søllerød

Et skønt hus på den højest beliggende grund i nabolaget - det var, hvad vores kunde overtog. En villa med masser af plads og spændende muligheder - men som også indbød til en malerpensel og et kig på ny indretning.

Vores kunde Burhan havde specifikke krav til boligen - og et funktionelt og skarpt snedkerkøkken, hvor der var plads til madlavning samt at have plads til sine gæster, var et af dem. Indretningen og det daværende design af køkkenet levede ikke op til det, som der var brug for. Tidligere var køkkenet lukket inde med høje skillevægge. 

Sammen med Burhan tog vi en snak om mulighederne for hans kommende snedkerkøkken og blev enige om at fjerne skillevæggene og gøre brug af det store åbne rum, som leder direkte over i stuen, med en stor køkken-ø og lade køkkenskabene være kernen i huset - med køkken på den ene side og garderobe i entréen på den anden.

De eksisterende gulve i huset blev fjernet - og ind kom et lækkert gulv fra Dinesen, som blev lagt i hele stueetagen - på nær badeværelserne, som blev pakket ind i store lækre fliser med beton-finish. 

I det store snedkerkøkken var der grundet den megen plads mulighed for at indrette køkken-ø'en med en masse fingertappede skuffer til opbevaring af gryder, pander, tallerkener osv.
Forskellige muligheder for indretning af kommende køkkener, fingertappede skuffer, bordplader i natursten og m.m. kan I læse mere om på siden om vores snedkerkøkkener. 

Det store snedkerkøkken indrettede vi sammen med Burhan, så det blev bygget op af den store køkken-ø med masser af skuffeplads - samt plads til barstole på ydersiden, så gæster og familien kan være med, når der fra den anden side af Ø'en forberedes og laves mad til forskellige lejligheder. 

Hele snedkerkøkkenet er indrettet med lækre hvidevarer fra Gaggenau. I køkkenskabene er der både fuldt køleskab og fuldt fryseskab integreret bag egetræslågerne. Hertil en stilren ovn, der samtidig er meget praktisk i god arbejdshøjde og sidehængslet, så man nemt kan komme til ovnen, når man arbejder med den.
I ø'en er opvaskemaskinen integreret bag en låge af fingertappede skuffefronter, så den falder ind looket med resten af skufferne - der desuden har gennemgående åretegninger hele vejen ned af den lange køkken-ø. I den smukke Pietra Grey marmor bordplade blev der planfræset en lækker induktionskogeplade med integreret emfang direkte i bordpladen/kogepladen. Slutteligt fik vores kunde monteret en sort antracit vask med et armatur fra Quooker, der kan sørge for det kogende vand. 

På bagsiden af køkkenskabene designede vi sammen med Burhan en fed garderobeløsning med plads til ophæng af hans jakker, skabe til diverse sager og en bænk med skuffer nedenunder til sko-opbevaring. 

På badeværelserne i huset skabte vi sammen en rød tråd i indretningen. Badeværelsesmøblerne er lavet i samme materialer og design som køkkenet - i egetræ og med fingertappede skuffer.
Udtrykket sammen med de store beton-fliser blev super stilrent og lækkert. 

Vil du høre mere?

Har du en forespørgsel til Scharling Woodwork og vil gerne høre mere? Så kontakt uforpligtende her:
Gaggenau produkter
Quooker produkter
Trepol produkter
liebherr vinkøleskab

KONTAKT

Scharling Woodwork
Tlf: 60191810
E-mail: info@scharlingwood.dk

 

Cookie- og privatlivspolitik

Handelsbetingelser

Showroom og værksted

Scharling Woodwork ApS
CVR: 33862601
Falkevej 14B,
3400 Hillerød