PLANKEBORD VAR DET, DET HELE STARTEDE MED

Et plankebord giver jeres bolig kant og personlighed. Bordene har naturlige linjer, hvilket gør, at hvert plankebord har sit individuelle udseende. Der er altså ikke to borde, der er ens. En ting er dog fælles for dem alle – vi sætter en ære i, at de alle bliver udført i bedste kvalitet og med respekt for træets former.

De viste plankeborde på billederne, som ses her på siden, er lavet i naturlig eg. 
Bordet bliver leveret med vores egne smedejernsben, som vi får lavet i samarbejde med vores smed.
Tykkelsen på plankerne ligger på ca. 40mm. De kan dog sagtens laves tyndere, hvis man ønsker et lettere udtryk.

Bordben til jeres plankebord

I kan selv vælge, om I vil have bordet med vores egne smedjerns-bordben, som du kan se på billederne nedenfor eller firkantede rammer i smedejern. Vores egne smedejernsben fræser vi op i plankerne, og bordet står derfor meget stabilt. Har I jeres egne nordben eller et bordstel, som I gerne vil bruge, kan I godt nøjes med at købe kun bordpladen / plankerne.

Tillægsplader

Med jeres plankebord er det muligt at få leveret bordet med tillægsplader, så I kan få den ekstra plads, når der er ekstra gæster til middag. Tillægspladerne kan laves op til 50cm i længden. De bliver lavet i samme tykkelse som bordpladen og er af samme planker, så åretegningerne er gennemgående. Det gør tillægspladerne til en naturlig del af bordet.

Sprækker i mit plankebord?

Når vi laver plankeborde benytter vi massive planker af f.eks. egetræ. Træ er et organisk og levende materiale. Det betyder, at træet fortsat vil arbejde, når vi er færdige med bordet, og det står hjemme i jeres stue. Vi behandler naturligvis bordet med en god olie, når vi leverer bordet. Men det vil fortsat reagere på luftfugtighed og varme. Træet vil over tid ændre en lille smule i nuancen. Ligeledes kan i opleve, at der vil danne sig små vindridser eller sprækker i jeres bord. Når man benytter så store og brede planker, kan dette ikke undgås og styres. Men man kan holde sandsynligheden for vindridser nede ved at oliere og mætte bordet med olie godt fra start, så træet herved bliver mere modstandsdygtigt i forhold til det miljø, det er placeret i.

sprække revne i plankebord
mødebord konferrencebord

Pris på plankebord

Plankeborde i olieret egetræ (f.eks. klar oliering, sort eller hvid)

Planker: 200×90   15.000,-     
Planker: 220×95   15.750,-       
Planker: 250×100 16.500,-      
Planker: 270×100 17.250,-       

 

Ønsker I et plankebord i andet materiale eller andre mål end oplyst ovenover, så kontakt os endelig og vi vil give et tilbud på det ønskede. Plankerne på bordene har sine knaster og åretegninger. Vi kan vælge at fylde disse knaster – eller lade dem stå naturligt. De naturlige knaster giver bordet liv og charme – og er med til at understrege, at jeres nabo ikke har et magen til. Vi synes, at det unikke ved plankeborde er, at man både kan se og mærke træets naturlige linjer.

Vil du høre mere?

Har du en forespørgsel til Scharling Woodwork og vil gerne høre mere? Så kontakt os uforpligtende her:
Gaggenau produkter
Quooker produkter
Trepol produkter
liebherr vinkøleskab

KONTAKT

Scharling Woodwork
Tlf: 2616 1019
E-mail: info(a)scharlingwood.dk

 

Cookie- og privatlivspolitik

Værksted

Scharling Woodwork ApS
CVR: 33862601
Gunderødvej 10 B
2980 Kokkedal