OM HÅNDVÆRKET

Hele vores produktion af møbler inde på værkstedet er baseret på vores filosofi om at gøre det rigtigt. Kun et flot håndværk og en velovervejet proces, der giver unikke løsninger, er godt nok til os. Ægte håndværk er ikke bare en trend... Det går aldrig af mode.

Vores primære materiale er også vores store kærlighed - nemlig træ. Massive bordplader er et meget populært valg af materiale til både køkkener, badeværelsesmøbler, plankeborde og meget mere. De tilføjer f.eks. i køkkener en varm glød og kontrast til de ofte hvide og stilrene køkkener.

Træsorter vi arbejder med

  • Eg: vores egetræ er fra Vesteuropa og oftest fra plantager. Egetræ er meget hårdt træ og holdbart. Træet indeholder garvesyre. Træet ændrer stille og roligt farve med tiden. Efter 20år er farven dog stadig den samme. Men med længere tid bliver træet mørkere og varmere i gløden. Vi olierer f.eks. træet med en olie, som giver en gylden farve og fremhæver åretegningerne, eller en olie der gør træet hvidpigmenteret og lyst.
  • Ask: er et meget udbredt træ. Farven er henad det lysgule eller hvidlige med markante og lange åretegninger. Asketræ kan olieres med samme olie som eg.
  • Røget eg: Kommer fra samme plantager som det naturlige eg. Det er lige så hårdt og holdbart. Træet kommer igennem en lang rygningsproces, hvor det kommer i en hård trykbehandling med vakum, hvor ammoniak tilsættes og sammen med den naturlige garvesyre gennemfarver træet, som får den meget mørke og varme glød.
  • Valnød: kommer fra enten Europa eller Amerika oftest fra nøddeplantager. Valnød er ligeledes en hård og holdbar træsort. Træet udvider sig ikke og slår sig kun sjældent. Træet skifter farve over ca. 15år fra mørk brun til lysere gylden brun.
vedligeholdelse af køkken

Bordplader vi arbejder med

 

Vi arbejder med bordplader i andre materialer end kun hårdt træ, som du kan se ovenfor. Vi arbejder bl.a. med:

  • Corion: en akrylbaseret bordplade og et materiale som har en fantastisk holdbarhed. Corion har den feature, at man kan lave samlingerne næsten usynlige, så man uanset vinkler kan får pladen til at ligne “et stykke”. Grundet de usynlige samlinger, er Corion også en meget hygiejnisk bordplade at arbejde med. Corion kan vælge i mange farver. 
  • Granit: en meget hård bordplade, der kan tåle varme fra f.eks. gryder direkte fra kogepladen. Sten er et eksklusivt materiale, som tilføjer lige dét ekstra til køkkenet. 
  • Massivt træ: en bordplade, der giver en fantastisk charme i køkkenet. Massivt træ holdbar - men samtidig en "blød" og varm bordplade. 
  • Stål: Industriel og lækker bordplade. Bordpladen får en dejlig patina med de ridser, som kommer i takt med brug i hverdagen. Stålbordpladen på 6mm er nem at holde ren og kan fint holde til varme gryder.

 

Vores filosofi er lige til. Det eneste, der er godt nok til os, er en kvalitet baseret på et flot håndværk, helt rene linjer og en gennemtænkt proces. Vores arbejde er at være unikke. Og vi elsker at se et færdigt produkt i et nyt hjem.

Vil du høre mere?

Har du en forespørgsel til Scharling Woodwork og vil gerne høre mere? Så kontakt uforpligtende her:
Gaggenau produkter
Quooker produkter
Trepol produkter
liebherr vinkøleskab

KONTAKT

Scharling Woodwork
Tlf: 2616 1019
E-mail: info(a)scharlingwood.dk

 

Cookie- og privatlivspolitik

Værksted

Scharling Woodwork ApS
CVR: 33862601
Gunderødvej 10 B
2980 Kokkedal