PRISEN PÅ ET SNEDKERKØKKEN

Hvad koster et snedkerkøkken?

Vi designer og fremstiller unikke snedkerkøkkener, der er tilpasset til jeres bolig. Processen foregår i tæt samarbejde med jer. Ægte håndværk kræver tid og teamwork.

Vores snedkerkøkkener købes direkte hos os – og kan ikke findes igennem andre forhandlere. Vi bygger jeres snedkerkøkken direkte fra vores eget værksted i Kokkedal.

Prisen på et håndlavet snedkerkøkken er naturligvis lidt højere end på et masseproduceret standardkøkken. Vi ved naturligvis, at der er rigtig mange køkkener og andre boligløsninger at vælge imellem. Men hvis I ønsker en løsning, som ikke andre har helt magen til – måske lavet ud fra jeres eget design – så er et snedkerkøkken og snedkerløsninger det rigtige valg.
Når I modtager en pris fra os, så inkluderer prisen også opsætning, så I modtager et fuldt samlet køkken fra os.

Da køkkenet laves i hånden og ikke på en fabrik, er vi måske ikke de hurtigste i branchen. Til gengæld leverer vi et gennemarbejdet produkt med den rigtige finish.

Pris på snedkerkøkken

Prisen på et snedkerkøkken
Vi har nedenfor lavet et eksempel på en pris på et Snedkerkøkken fra Scharling Woodwork. Køkkenet som ses på billederne her på siden er opbygget af en køkken-ø og en vægside med kogeniche og køkkenskabe.

 

Priseksempel på køkken:
Køkken-ø’en er bygget med massive egetræsforkanter med 12 fingertappede egetræsskuffer på hver side. I skufferne er der ilagt to skuffeindsatser til bestik og til bagepapir/stanniol osv. Skraldespandsløsning med sortering samt beholdere til opvasketabs og opvaskebørste. På skraldespanden er der monteret en motor, der med et let tryk åbner skraldespanden. På indersiden af ø’en er opvaskemaskinen placeret bag en front af fingertappede skuffefronter. Flere af skufferne er klargjort til montering af stikkontakter. Bordplade i sort Nero Assoluto granit med en underlimet Blanco vask i silgranit og en Quooker til kogende vand samt sæbedispenser.

På vægsiden er kogenichen placeret mellem skabene. Her er kabinetterne lavet med 6 fingertappede egetræsskuffer med linoleumsfronter – samt to skjulte skuffer. I skufferne er der ilagt to skuffeindsatser til køkkenredskaber og til knive/krydderi. Bordplade i sort Nero Assoluto granit med planlimet kogeplade. Over kogepladen en række topskabe med indbygget emhætte fra Trepol med ekstern motor.
Til venstre for kogenichen er ovn og fryser placeret. Yderst til venstre er der bag lågen placeret en kaffestation samt skuffer til opbevaring. Til højre for nichen er det integrerede køleskab placeret og et skab med fingertappede skuffer til opbevaring yderst til højre.

– – – Pris på snedkerkøkken inkl. moms og opsætning: 398.000,-
(pris ex hvidevarer, el- og vvs-arbejde)

 

Snedkerkøkken - hvidevarer og armatur

Hos Scharling Woodwork forhandler vi hvidevarer fra Gaggenau, Quooker, Trepol og Liebherr.

Når vi sammen designer jeres kommende køkken finder vi ud af, hvilken hvidevarepakke, I ønsker. Vi kan være behjælpelige med produkter fra ovenstående brands. Hertil tilpasser vi naturligvis køkkenet, hvis i vælger hvidevarer fra andre brands. 

 

 

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om jeres kommende køkken, som vi sammen kan tilpasse til netop jer.  

granit bordplade snedkerkøkken
skraldspand køkken snedkerkøkken
køkkenskab med skuffer

Vil du høre mere?

Har du en forespørgsel til Scharling Woodwork og vil gerne høre mere? Så kontakt uforpligtende her:
Gaggenau produkter
Quooker produkter
Trepol produkter
liebherr vinkøleskab

KONTAKT

Scharling Woodwork
Tlf: 2616 1019
E-mail: info(a)scharlingwood.dk

 

Cookie- og privatlivspolitik

Værksted

Scharling Woodwork ApS
CVR: 33862601
Falkevej 14B,
3400 Hillerød