SNEDKERKØKKEN I KBH

Snedkerkøkken København

Er i på jagt efter et nyt snedkerkøkken i København? Hos Scharling Woodwork skaber vi snedkerkøkkener tilpasset jeres behov og på specialmål, så jeres nye snedkerkøkken passer ind i rummet.

Der findes mange muligheder, når I skal vælge jeres rigtige køkken i København. Vi har god erfaring med at tilpasse vores løsninger, når vi skal skabe et snedkerkøkken i København. Vi står selv for opmåling af rummet, så jeres snedkerkøkken passer ind, hvad end det er den mindre lejlighed, herreskabslejligheden eller villaen i København.

Hos Scharling Woodwork skaber vi mere end bare et køkken. Vi skaber et sted i hjemmet, hvor man gerne vil opholde sig. Køkkenet bliver produceret i hånden i de rigtige materialer – f.eks. et snedkerkøkken i egetræ og smedejern med en bordplade i marmor og højskabe i linoleum – og der bliver kræset for detaljerne. Et snedkerkøkken er i vores optik et sted, hvor man vel tilfreds kan både starte og slutte dagen.
Enhver fest slutter i køkkenet…

skuffeindsats træ

Søger I snedkerkøkken i København?

Vesterbro, Østerbro, Gentofte, Frederiksberg osv – vi skaber de skræddersyede løsninger sammen med jer.

Vi er opmærksomme på, at jeres snedkerkøkken ikke bare skal se godt ud. Det skal også være funktionelt og af en kvalitet, der sikrer mange års brug og holdbarhed. Når vi sammen med jer designer et køkken, så sørger vi for, at det kommer til at afspejle jeres personlige stil – så jeres snedkerkøkken passer sammen med resten af hjemmet. Vi sørger for at følge leveringen af vores snedkerkøkken helt til dørs. Vi står selv for opmåling, produktion, samarbejde med leverandører og samarbejdspartnere samt opsætning af jeres skræddersyede snedkerkøkken i København. Vi elsker at skabe rene linjer – med kant fra de rå materialer. Når vi arbejder med træ, synes vi, at det er smukt, når man kan se, at træ er træ.

Valget af materialer lægger vi stor vægt på, når vi sammen skal skabe et snedkerkøkken. Ud fra vores design sætter vi os sammen og videreudvikler og tilpasser løsningen, så vi skaber det møbel og den løsning, som I ønsker.

Når vi går i gang med designprocessen, så visualiserer vi jeres kommende snedkerkøkken i København i vores 3D tegneprogram, så I er helt med i processen og har et dybdegående indblik i det endelige resultat – inden vi har startet vores høvl og rundsav.

Book et uforpligtende møde

Book et uforpligtende møde om jeres nye snedkerkøkken i København. Vi skræddersyr sammen med jer snedkerkøkkenet, så det bliver det helt rigtige køkken, arbejdsplads og samlingssted i jeres hjem. Vi leverer og arbejder i hele landet. Men vi har specialiseret os i snedkerkøkkener i København og Nordsjælland. Vi har en lejlighed på Frederiksberg, hvor vi kan fremvise et snedkerkøkken, et badeværelsesmøbel og skabsløsning. I er meget velkomne til at komme forbi til et møde og tage en indledende snak om mulighederne hos jer. Vi kan opsætte et møde om jeres kommende snedkerkøkken i København efter aftale. Udfyld blot kontaktformularen her nedenfor – så vender vi hurtigst muligt tilbage ang. tidspunkt or mødet. 

BENYT MAILFORMULAR

Kontakt Scharling Woodwork over mail her. Udfyld formularen nedenfor

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.

Prisen på snedkerkøkken

Er i nysgerrige på prisen på et snedkerkøkken, så tøv ikke med at tage fat I os. Vi udarbejder gerne helt uforpligtende et overslag på jeres kommende løsning. I kan også vælge at kigge forbi siden på det følgende link, hvor du kan se et eksempel på prisen på et snedkerkøkken fra Scharling Woodwork.

 

Vi skaber selv vores snedkerkøkkener i hånden på vores værksted. Hertil samarbejder vi med Gaggenau, Quooker og Trepol. Gaggenau er et tysk hvidevarerfirma, der producerer nogle af verdens mest pålidelige hvidevarer af højeste kvalitet. Hollandske Quooker er vores partner, når det kommer til kogende vand. Armaturet, der på et splitsekund kan gå fra koldt til kogende vand – og samtidigt spare penge kontra at koge det i en gryde eller i en kedel. Når vi arbejder med gryder og pander på kogepladerne sørger danske Trepol for at levere nogle af de bedste emhætter på markedet, som efter vores mening også er de flotteste! Trepol skaber emhætter i mange forskellige designs.

snedkerkøkken på Østerbro og Silkeborg
snedkerkøkken københavn

Vil du høre mere?

Har du en forespørgsel til Scharling Woodwork og vil gerne høre mere? Så kontakt uforpligtende her:
trepol gaggenau quooker

KONTAKT

Scharling Woodwork
Tlf: 2616 1019
E-mail: info @scharlingwood.dk

Showroom og værksted

Scharling Woodwork ApS
CVR: 33862601
Gunderødvej 10 B
2980 Kokkedal