Snedkerkøkken på Frederiksberg

Vores kundepar overtog 1. og 2. sal i en klassisk Frederiksberg-villa fra midten af det forrige århundrede.
Hele villa-lejligheden skulle istandsættes, og da vægge og gulve var klar, kunne vi rykke ind og montere et køkken, som vi sammen med parret havde designet.

Køkkenet består af en stor køkken-ø i massiv egetræ med masser af skuffeplads og bordplade i Pietra Grey marmor.
På bagvæggen blev en dør blændet af, for at give plads til køkkenskabe. Hele væggen blev indrettet med køkkenskabe med linoleumslåger. Yderst til højre i den lille niche foran skorstenen ind mod stuen monterede vi en række egetræshylder, så parret kunne udnytte pladsen.

Det tidligere mindre og lukkede køkken blev åbnet op ind til stuen, hvilket gav en masse lys og sammenhæng i rummet. Et af kriterierne i designprocessen med vores kundepar og deres arkitekter var, at man fra stuen skulle kunne se det flotte træ.
Køkken-Ø'ens gavl vender mod stuen i massivt egetræ. Hertil kan se de flotte åretegninger hele vejen ned langs den lange skuffesektion.

Læs mere om åretegninger, fingertappede skuffer og bordplader under siden om vores snedkerkøkkener. 

Køkkenet er indrettet med lækre hvidevarer. Køle/fryseskab, ovn, kaffemaskine, opvaskemaskine og kogeplade med integreret bordemfang fra Gaggenau. Køkkenet bliver tilpasset de specifikke hvidevarer. F.eks. monteres de lækre drejeknapper med lys fra kogepladen med integreret emhætte i de fingertappede skuffer, så de er en del af køkkenet.

Kundeparret ville helst ikke have deres vin fremme som en synligt element i køkkenet. Til opbevaringen af vinen fandt vi et vinkøleskab fra Liebherr, hvor vi kunne montere vores linoleumlåge på, så vinen kunne gemmes væk - men stadig være let tilgængelig.

Til at sikre kogende vand nemt og hurtigt monterede vi en sort Quooker Fusion Square armatur med tilhørende sæbedispenser.

skuffeindsats knivindsats

Vil du høre mere?

Har du en forespørgsel til Scharling Woodwork og vil gerne høre mere? Så kontakt uforpligtende her:
Gaggenau produkter
Quooker produkter
Trepol produkter
liebherr vinkøleskab

KONTAKT

Scharling Woodwork
Tlf: 2616 1019
E-mail: info @scharlingwood.dk

 

Cookie- og privatlivspolitik

Showroom og værksted

Scharling Woodwork ApS
CVR: 33862601
Gunderødvej 10 B
2980 Kokkedal