Snedkerkøkken i Carlsbergbyen

Vores kunde havde købt en fantastisk taglejlighed i Carlsbergbyen. Her fik vi lov at stå for hans snedkerkøkken, badeværelse, garderobe og entre. Der var allerede monteret et nyt hvidt køkken i den nybyggede lejlighed. Dette køkken valgte vores kunde at donere væk, så det kunne blive brugt andetsteds. Da gulvet havde fået den ønskede behandling, kunne vi gå igang med at montere køkkenet, garderobeskabe og badeværelsesmøbel. 

Vores kunde fandt frem til, at kontrasten i det hvide op mod sortolieret egetræ var det rigtige, hvorfor det går igen i alle vores boligløsninger – og skaber den røde tråd i boligens interiør.

Køkkenet satte vi sammen af 3 hvidlakerede indbyggede køkkenskabe med plads til ovn, frys- og køleskab samt opbevaringsplads. Hertil placerede vi en dejlig køkken-ø i egetræ med fingertappede skuffer og en bordplade i marmor.

På køkken-ø'en lagde vi en Pietra Grey marmor bordplade, hvor stenen er hentet hjem fra Italien og tilpasset af vores dygtige bordplade-partner, som er specialist i sten.

I bordpladen fik vores kunde planlimet sin kogeplade med integreret bordemfang. Hertil en underlimet vask i silgranit fra Blanco og et dejligt Vola armatur.

På indersiden af ø'en er der plads til skraldesortering, opvaskemaskine, og skuffeopbevaring. I de øverste skuffer blev der placeret skuffeindsatser til kbive og krydderier samt køkkenredskaber.
På ydersiden har vores kunde en masse af sin service i skufferne. Heri sit bestik i en skuffeindsats. Ligeledes kan vinen opbevares ordentligt i vinkøleskabet med to klimazoner.

Læs mere om mulighederne hos jer ved at besøge siden om vores snedkerkøkkener i Scharling Woodwork.   

snedkerkøkken Kbh København

I entreen lavede et lille garderobeskab med plads til overtøj samt en lille bænk med plads til skoopbevaring.

På vores kundes soveværelse designede vi sammen den garderobeløsning, som han ønskede. Det blev til to høje og brede skabsløsninger med store fingertappede skuffer i samme stil som skufferne i køkkenet. Heri blev der ilagt skuffeindsatser med inddeling til bl.a. bælter, slips og ure.

Til sidst fik vi færdiggjort badeværelset med et langt væghængt badeværelsesmøbel i egetræ og fingertappede skuffer med en dejlig bordplade i Pietra Grey marmor. 

Vil du høre mere?

Har du en forespørgsel til Scharling Woodwork og vil gerne høre mere? Så kontakt uforpligtende her:
Gaggenau produkter
Quooker produkter
Trepol produkter
liebherr vinkøleskab

KONTAKT

Scharling Woodwork
Tlf: 2616 1019
E-mail: info @scharlingwood.dk

 

Cookie- og privatlivspolitik

Showroom og værksted

Scharling Woodwork ApS
CVR: 33862601
Gunderødvej 10 B
2980 Kokkedal