SNEDKERLAVET GARDEROBE

Drømmen om en velorganiseret og smuk garderobeløsning.
Her starter og slutter hver dag – derfor må det gerne fungere funktionelt og visuelt. 

Kombinationen af gennemtænkt funktion og rene linjer er ikke forbeholdt køkkenet. Hos Scharling Woodwork tilbyder vi indretning af garderobeløsninger, så den sammenhængende stil skabes i boligen. Vi arbejder både med traditionelle garderobe-skabe, walk-in løsninger og forskellige entre-møbler – hver løsning skabes sammen med og ud fra vores kundes specifikke ønsker.

Alle dele i garderoben eller entre-møblet speciallaves til hver enkelt sag. Så farver, struktur, indretning, rummelighed og materialer bliver tilpasset til den helt rigtige løsning.

Planlægningen af den rigtige garderobeløsning er altafgørende. Med den rette løsning udnyttes pladsen bedst muligt, krav til funktionalitet og opbevaring opfyldes og det smukke visuelle udtryk kan tilpasses, så det passer i forhold til drømme samt stemningen i rummet. Denne del har vi erfaring med på værkstedet og tegnestuen. Så lad os tage en snak om mulighederne.

 

Vi har tilegnet os væsentlig erfaring med indretning af garderobeløsninger, så hele ens garderobe af tøj, sko og tilbehør kan tilpasses. Vi hører mange forskellige ønsker til garderoben og imødekommer som eksempel, at skoene bliver placeret i højden, så man kan se dem, at bælter har hvert sit lille rum i skuffen, at manchetter og slipsenåle kan placeres særskilt, at bukser skal hænge på bøjler eller specifikke bukseholdere med udtræk m.m.

 

Hvis pladsen tillader det i rummet, så anbefaler vi, at man tænker en bænk ind i møbler – eller at man bygger en Ø i rummet med siddemulighed eller placerer en puf. Både når tøjet skal af og på kan dette være både praktisk og bekvemmeligt.

Ikke alle har pladsen til store walk-in closet med bænk, puffer osv. Et rummet til garderoben mindre og pladsen knap, er det endnu vigtigere, at indretningen designes velovervejet med tanke på pladsen, så man ikke behøves på kompromis med kvalitet og features.
Andre steder er pladsen der til, at vi kan tænke bar-område ind i walk-in-løsningen. Eller den helt specielle løsning til den unikke sneakers-samling med originale sneakers tilbage fra 90’erne og frem til nu. Når pladsen tillader det, kan der leges mere med indretningen og designet.

Vi rådgiver med vores erfaring, så den mest optimale løsning skabes hos jer – uanset rummets størrelser, vinkler osv.  

Vil du høre mere?

Har du en forespørgsel til Scharling Woodwork og vil gerne høre mere? Så kontakt uforpligtende her:
Gaggenau produkter
Quooker produkter
Trepol produkter
liebherr vinkøleskab

KONTAKT

Scharling Woodwork
Tlf: 60191810
E-mail: info@scharlingwood.dk

 

Cookie- og privatlivspolitik

Handelsbetingelser

Showroom og værksted

Scharling Woodwork ApS
CVR: 33862601
Falkevej 14B,
3400 Hillerød