Her kan du læse lidt nærmere specifikationer om vores snedkerkøkkener

Hvis der er nogle af punkterne, du har spørgsmål til eller f.eks. ønsker anderledes, så lad os da endelig tage en snake om det. Vi vil gerne høre dine foreslag og ønsker, og ligeså glæde os til at starte vores rundsav og skære de første planker til jeres køkken.

  • Stilen i dit nye snedkerkøkken bliver, som du ønsker det. Vi designer i samarbejde med dig dit drømekøkken. Når vi selv bygger det hele, kan vi ramme den nuance og varme, du øVi finder den ønskede træsort til elementerne og bliver enige om behandlingen af disse.
  • Vi kan lave gennemgående åretegninger i dit køkken. På denne måde kan man se en sammenhæng i træet, og det giver en flot finnish. Køkkenet fremstår som en helhed med de gennemgående åre.
    Både vores skabslåger og skuffer kan leveres med den lækre touch-to-open-funktion. Dette giver et rent udtryk, da der ikke behøves at være nogle greb på skuffe og skabsfronter.
  • Vi kan levere et fuldt køkken med hvidevarer. Du kan sagtens vælge at stå for disse selv, og vi bygger køkkenet tilpasset til disse. Lad os tage en snak om jeres ønsker, muligheder og de forskellige features.
  • På Scharling Clean & Raw skufferne vil du på siden kunne se et lille stykke træ med vores logo på. Disse bliver sat på som det sidste, efter vi har gennemgået skuffen og tjekket, at den er, som den skal være. Skufferne bliver herefter monteret. Dette foregår som standard med soft-close-dæmper, som giver den mest smooth lukning.
  • Overskabene til dit køkken kan vi lave, så de kan hænges op på en monteringsskinne. Den monteres på væggen, hvorefter skabet kan hænges herpå. Skinnen giver en stærk bæreevne og giver et meget rent resultat i forhold til, at skabet ikke skal skrues fast.
  • Vores kabinetter bliver bygget i 16mm eller 19mm mdf-plader, finérplader eller massivt træ. Disse tykkelse giver en fantastisk god holdbarhed, samtidig med at udtrykket stadig er let og fint.
  • Hylderne i skabene kan være faste eller justerbare. De faste er de stærkeste. De justerbare kan dog sagtens klare en masse, og det kan være praktisk at have muligheden for at kunne justere højden på hylderne. Disse kan vi lave med usynlige hyldebærere.

Herfra er det bare at sige til og komme med foreslag eller ændringer. Så går vi på tegnestuen!