snedkerkøkken håndlavet

NÅR VI SKAL SKABE ET SNEDKERKØKKEN TIL JER....

…så går vi op i, at materialerne passer sammen med resten af rummet, så i får et lækkert udtryk.

Drømmer i om et smukt håndlavet, unikt og slidstærkt køkken? Som kan tåle brugen i hverdagen samt middagsselskaber i weekenderne? Så er et snedkerkøkken et godt bud på en god løsning.
Flere og flere vælger at få lavet deres egne unikke snedkerkøkkener – og det kan vi godt forstå. Et snedkerkøkken kan noget specielt. Det giver en varme og charme i hjemmet. Vi har sammen med jer mulighed for at sammensætte køkkenet og valget af materialer, så det passer ind i resten af huset – og både funktionelt og et smukt møbel. 

VI ELSKER AT LAVE KØKKENER!

Det mener vi er med til at sørge, at du får det rigtige samlingspunkt i huset.

Vi har kunne se, at køkkenet er gået fra at være en konkret arbejdsstation til at være et tilholdssted for familien i dagligdagen og et opholdssted, hvor man med gæsterne i weekenden kan starte aftenens samtaler. Og enhver fest ender jo i køkkenet. Så vi bygger snedkerkøkkener, der er kan holde til at blive brugt. Med håndlavede snedkerkøkkener kan vi sikre os, at vi har kontrol over hver eneste samling i køkkenet.

Køkkenet er boligens hjerte – fabrikkens multirum – og vi mener, at køkkenet skal afspejle hygge, stil og ikke mindst funktionalitet. Sidstnævnte er i den grad en vigtig faktor for os. Når du vælger et snedkerkøken fra Scharling Clean & Raw, så får du et køkken, hvor kvalitet og holdbarhed er i orden. En investering du kan sætte pris på i mange år.

Clean & Raw snedkerkøkkerne kan leveres i det materiale, som du efterspørger. Vi arbejder primært med hårdt træ i sorter som eg, røget eg, elm og ask til f.eks. bordplader og fronter. Vi kan opbygge kabinetterne i mdf, finer eller massivt træ – mulighederne er mange. Derfor kan vi skabe et unikt køkken til dig. Vores speciale er at skabe løsninger tilpasset dig og dit hjem.

corion og egetræ
Skal i have nyt køkken?

Vil du vide mere om prisen på et snedkerkøkken fra Scharling Clean & Raw – så kan du læse mere om prisen på dit snedkerkøkken her. Eller tag derimod kontakt til os, og vi kan tage en snak, så vi hurtigt kan komme med et overslag på jeres køkkendrøm. Du kan skrive til os ved at følge "Kontakt"-siden.

Når vi skal sørge for, at køkkenet kommer til at passe perfekt ind i jeres hjem, kommer vi gerne forbi og står for at måle korrekt op til den nye køkkendrøm.
Ved leveringen af jeres snedkerkøkken, så sætter vi det naturligvis også op, så i modtager et fuldt samlet snedkerkøkken fra os. Vi monteret skuffer og skabsfronter, så de kører og åbner, som de skal. Vi sørger for, at i kan nyde jeres køkkenlevering.

Da vi skaber køkkenerne fra bunden - og ikke via masseproduktion på en fabrik – så er vi måske ikke de hurtigste i branchen. Til gengæld benytter vi tiden på at skabe jeres køkken og lover, at løsningen vi leverer til jer er med den rigtige finish!

Massive træ-skuffer

Vi tilbyder massive træskuffer med de smukkeste samlinger som f.eks. fingertappede skuffer eller med svalehalesamlinger.
Vi benytter vores partner - et dygtigt snedkerværksted, der har specialiseret sig i samlinger af skuffer. Ligesom os selv går de op i at kvalitetssikre de produkter, de sender ud af værkstedet. Derfor er vi glade for samarbejdet.

Massive skuffer i f.eks. egetræ er næsten et snedkerkøkkens vigtigste organ. I kan få massive skuffer med elegante fingertap-samlinger og svalhalesamlinger.
Til udtræk og skuffeskinner benytter vi os af tyske Hettich og østrigske Blum, som efter vores mening levere de mest holdbarer og lækreste skinner på markedet.

Lakerede køkkener

Vi bygger køkkener i både massivt træ og møbelmaterialet MDF. Så hvis du ønsker et et gennemført hvidt køkken, hvide kabinetter med træ-fronter eller hvide fronter, så benytter vi os af vores dygtigste møbel-lakerer, der tager sig af alt vores maler-arbejde, og som altid levere en flot finish på de møbler, vi indleverer hos ham.

Hvis i ønsker køkkenet malet, kan det nye køkken fremstå mat, halvblankt eller med højglans alt afhængigt af, hvad i øsnker.
Hvis i har en bestemt farve i tankerne til jeres nye køkken, så tag fat i os, og vi får sammen med vores maler skabt jeres unikke køkken i den farve, som netop i har valgt. 

 

Bordplade i snedkerkøkken

Bordpladen er en vigtig del af køkkenet, da det er på denne alt arbejdet foregår. Valget af den rigtige er derfor også vigtig!
Når I skal vælge den rigtige bordplade til jeres køkken, så bør i tænke over en række forskellige ting i forhold til jeres behov i køkkenet: 

  • højde af overkanten på bordpladen. Tidligere og i mange år har standardhøjden heddet 89cm. I dag ser vi dog flere og flere, som gerne vil have et par ekstra cm på og ramme 90-92cm.
  • passer bordpladen i har i tankerne til de elementer i vil gå videre med? Både farve og form spiller ind.
  • prisen er en naturlig faktor i valget af bordpladen. De forskellige materialer koster forskelligt.
  • er den nem at rengøre? Hvordan kan I tillade jer at rengøre bordpladen? Kan den tåle diverse sprays med syre osv? 
  • hvordan med vedligeholdelse? Hvad stilles der af krav til løbende vedligeholdelse? En massiv træ-bordplade trænger f.eks. olie en gang imellem, hvor en granitbordplade ikke kræver løbende vedligeholdelse.

Vi mener, at I bør klargøre, hvad I har af forventninger til holdbarheden og vælge det materialer, der lever op til jeres brug i hverdagen. Ikke nødvendigvis bare den bordplade, der er flottest i boligbladene i denne måned.

 

Hi-macs, massivt træ, stål og granit
På værkstedet arbejder vi meget med de to bordplader: Hi-Macs og massivt træ. Hi-Macs bordplader er en eksklusiv akryl-baseret bordplade , som kan fås i mange nuancer. Den mest kendte er hvid. Og mange kender denne bordplade som “Corion”. Hi-Macs og “Corion” er næsten det samme. “Corion” er varemærke og ikke et materiale, som mange tror. Vi foretrækker helt klart Hi-Macs til bordplader, da Hi-Macs har en længere produktionstid og er derfor mere modstandsdygtig overfor varme, stød og skrammer i hverdagen. Bordpladen er nem at holde i køkken, da den ikke suger fugt, og ved misfarvninger fra f.eks. te eller rødvin kan man fjerne dem ved brug af blegemiddel. Benyt dog ikke rengøringsmidler med acetone eller syrer. Bordpladen kan nemt rengøres med vand og sæbe.

Hvis I ønsker bordplader i f.eks. stål eller granit samarbejder vi med en dygtig partner på disse materialer. Da vi ikke selv er specialister i disse materialer, leverer de netop dette stykke arbejde og montage, da vi ikke vil efterlade et køkken hos jer, som vi ikke kan stå inde for.

Se vores info-grafik ved siden af for at få et indblik i de forskellige bordpladers egenskaber. 

køkken bordplade