KØB VED SCHARLING WOODWORK

Ved indgåelse af aftale og bestilling hos Scharling Woodwork fremsendes en depositum-faktura på 30% af det fulde beløb, som forudbetales. Restbeløbet betales ved levering af jeres boligløsning.

Et snedkerkøkken, som er en omfattende opgave, tager mellem 6-8 uger alt afhængigt af størrelsen på jeres køkken, behandling af materialerne og opsætning hjemme hos jer.

Den forventede leveringstid på et plankebord er 2 uger. Vi finder de rigtige planker til dit bord og begynder herefter bearbejdelsen af plankerne.

Når vi snakker sammen om jeres boligløsning og bestilling, kommer vi med en tidshorisont, så I ved, hvornår vi kommer og banker på med det færdige produkt. Vi er naturligvis i dialog undervejs i hele processen.
Du kan se mere om levering af jeres Scharling Woodwork løsninger længere nede på siden.

Når vi vælger at gå i gang med samarbejdet om jeres køkken, tegner vi den kommende køkkenløsning i fuld 3D. Vælger i herefter at stoppe samarbejdet, fakturerer vi da DKK 2.000,- for opmåling og udarbejdelse af tegningen.

PROCESSEN VED KØB AF SNEDKERKØKKEN

I kan se en visualisering her ved siden af, som illustrerer processen og vejen til det endelige snedkerkøkken, når i arbejder sammen med os.

snedkerkøkken træ
KØB AF KØKKEN
levering køkken

Levering af snedkerkøkken

Vi benytter os af vores faste vognmand til levering af køkkener og møbler. Prisen for levering i Storkøbenhavn er 5.000,-
Ved levering længere væk indhentes tilbud på dette i forbindelse med bestillingen. 

Vi vil se frem til at skabe jeres snedkerkøkken og boligløsning i samarbejde med jer!

Vil du høre mere?

Har du en forespørgsel til Scharling Woodwork og vil gerne høre mere? Så kontakt uforpligtende her:
trepol gaggenau quooker

KONTAKT

Scharling Woodwork
Tlf: 2616 1019
E-mail: info(a)scharlingwood.dk

Showroom og værksted

Scharling Woodwork ApS
CVR: 33862601
Literbuen 10
2740 Skovlunde