købsbetingelser køkken

KØB VED SCHARLING WOODWORK

Ved bestilling hos Scharling Woodwork fremsendes faktura på 30% af det fulde beløb, som forudbetales. Restbeløbet betales ved levering af jeres boligløsning.

Et snedkerkøkken, som er en omfattende opgave, tager mellem 6-8 uger alt afhængigt af størrelsen på jeres køkken, behandling af materialerne og opsætning hjemme hos jer.

Den forventede leveringstid på et plankebord er 2 uger. Vi finder de rigtige planker til dit bord og begynder herefter bearbejdelsen af plankerne.

Når vi snakker sammen om din boligløsning og bestilling, kommer vi med en tidshorisont, så I ved, hvornår vi kommer og banker på med det færdige produkt. Vi er naturligvis i dialog undervejs i hele processen.
Du kan se mere om levering af jeres Scharling Woodwork løsninger længere nede på siden.

Når vi vælger at gå i gang med samarbejdet om jeres køkken, tegner vi den kommende køkkenløsning i fuld 3D. Vælger i herefter at stoppe samarbejdet, fakturerer vi da DKK 2.000,- for opmåling og udarbejdelse af tegningen.

PROCESSEN VED KØB AF SNEDKERKØKKEN

Når i kontakter os ang. Jeres nye snedkerkøkken, så kan i få en fornemmelse af processen og vejen til det endelige køkken via vores visualisering her ved siden af.

snedkerkøkken firma
KØB AF KØKKEN
levering køkken

LEVERING AF SNEDKERKØKKEN

Vi benytter os af vores faste vognmand til levering af køkkener og møbler. Prisen for levering i Storkøbenhavn er 5.000,-
Ved levering længere væg indhentes tilbud på dette i forbindelse med bestillingen. 

Vi vil se frem til at skabe jeres køkken i samarbejde med jer!