prisen på et snedkerkøkken

Hvad koster et snedkerkøkken?

Vi designer og fremstiller unikke køkkener, der er tilpasset til jeres bolig. Processen foregår i tæt samarbejde med jer. Ægte håndværk kræver tid og teamwork.

Vores snedkerkøkkener købes direkte hos os – og kan ikke findes igennem butikker eller andre forhandlere. Vi bygger jeres snedkerkøkken direkte fra vores eget værksted i Herlev til jer. Derfor sparer i køkkenforhandlernes fortjeneste.

Prisen på et håndlavet snedkerkøkken er naturligvis lidt højere end på et masseproduceret standardkøkken. Vi står dog inde for en kvalitet og en holdbarhed, som vi er sikre på, at I bliver tilfredse med i mange år. Vi ved naturligvis, at der er rigtig mange køkkener, spiseborde osv. vælge imellem. Men hvis I ønsker en løsning, som ikke andre har helt magen til – måske lavet ud fra dit jeres eget design – så er et snedkerkøkken og snedkerløsninger det rigtige valg.
Når i modtager en pris fra os, så inkluderer prisen naturligvis opsætning, så i modtager et fuldt samlet køkken fra os – klar til brug. Vi monterer skuffer, skabsfronter, så de kører og åbner, som de skal.

Hvis i ønsker, at vi skal stå for elektriker- og VVS-arbejdet, så har vi teamet klar til dette, så I ikke selv skal sørge for en masse aftaler med forskellige håndværkere.
Da køkkenet laves i hånden og ikke på en fabrik, er vi måske ikke de hurtigste i branchen. Til gengæld lover vi, at løsning, vi leverer til jer, er med den rigtige finish!

Pris på snedkerkøkken

Vi har lavet et eksempel på prisen på et Scharling Snedkerkøkken. Køkkenet som ses på billederne her på siden er opbygget af en gulvsektion og højskabe.

Gulvkabinetterne er bygget i massiv egetræ med 9 fingertappede egetræsskuffer og pålagte ege-skuffefronter. Gulvsektionen indeholder 3 skuffeindsatser til bestik, redskaber og knive/krydderi. Skraldespandsløsning med plads til 2 skraldespande samt lille beholder til opvasketabs og opvaskebørste. I bordpladen er induktionskogepladen pålagt og vasken underlimet.

I højskabene er der integreret køleskab, integreret opvaskemaskine, indbygningsovn og skabsplads. Det ene højskab er udstyret med 5 fingertappede skuffer til opbevaring med udtræk.

– – – Pris på snedkerkøkken inkl. moms og opsætning: 208.000,-

 

Snedkerkøkken med hvidevarer og armatur

Køkkenet, som ses på eksemplet her, er udstyret med induktionskogeplade og indbygningsovn fra Gaggenau, som Scharling Woodwork forhandler.

Køleskab og opvaskemaskine er begge integrerbare og er fra Siemens. Indbygget loftemfang fra Thermex. Bred Lavabo vask med drypbakke. Hertil armatur fra Quooker, som vi også forhandler.

– – – Pris på snedkerkøkken med hvidevarer, elektriker og VVS inkl moms: 290.350,-

 

hvad koster snedkerkøkken