nyt køkken

Vi har samlet en række spørgsmål, som vi tidligere har modtaget samt en række, som vi forestiller os er rare at få svare på i forbindelse med jeres nye søgen efter et lækkert snedkerkøkken.

Tryk på spørgsmålene nedenfor og svaret folder sig ud.

FAQ Scharling Clean & Raw

Kan jeg nøjes med at bestille en ny køkkenbordplade?

Det kan du naturligvis ja. Vi kan levere en bordplade tilpasset dit eksisterende køkken i alle vores materialer, som du kan læse mere om under "om håndværket".

Ny køkkenpordplade – hvordan gør jeg?

Du finder ud af, hvilken bordplade, du kunne tænke dig. Så skal målene findes. Herefter kan vi levere den ønskede og montere den hos jer.

Oliering af bord – sådan olierer du dit bord

Du kan læse om, hvordan din bordplade skal behandles under "vedligeholdese af dit træ". Det er ikke så krævende endda ;)

Nye køkkenlåger – kan jeg købe dem?

Ja da – det er det samme som med køkkenplader. Vi kan tilpasse låger/fronter til dit køkken. Sådan kan du nemt give dit køkken nyt liv og en flot make-over.

Greb til køkkenlåger

Vi afgør grebsløsningen til skuffer og låger i samarbejde med jer. Vi arbejder meget med fronter uden greb overhovedet. De monteres med touch-to-open og soft-close. Kig for lidt inspiration under "snedkerkøkkener"

Specialmål

Vi laver vores køkkener efter specialmål. Standardmål i køkkenverdenen kan gøre det nemt – men absolut også meget svært at få et køkken til at passe godt i ens bolig. Derfor arbejder vi ikke med standardmål. Vi tilpasser køkkener, spiseborde og walk-in-closets til din bolig.

Hvor køber jeg olie?

Man får olie med til sit nye bord. Når vi leverer et nyt spisebord, kontorbord eller køkken, har vi altid lidt olie med til jer, så i kan mætte træet og gøre det modstandsdygtigt lige fra starten. Vi kommer desuden med en udskrevet guide til behandling af jeres bord, så i nemt kan købe det, i har brug for.

Ophæng af skabe?

Vi montere f.eks. køkkenskabe på en monteringsskinne/monteringsbeslag, så skabene pænt kan hænge på væggen. Denne måde giver desuden meget bærekraft.

Skuffe indmad?

Vi kan lave indmaden til dine skuffer, som du ønsker dem. De kan laves som massive træskuffer eller som en skuffe bestående af træfronter med mdf-indmad.

Skjult hyldeophæng

Hylderne i jeres køkkenskabe, badeværelsesskabe eller andet kan vi lave med usynlige beslag. Det giver et pænt og let udtryk.

Kontrol af skuffer

Vi mærker vores skuffer med et logo. Dette betyder, at skufferne har gennemgået vores kvalitetskontrol.

Hvidevarer?

Vi har ingen fast samarbejdspartner. Så i kan bestille de hvidevarer i ønsker. Dem får vi naturligvis integreret og tilpasset til jeres køkken.

Maling af køkken?

Vi samarbejder med en dygtig maler. Dette betyder, at vi kun leverer professionelt malede køkkener. Du kan vælge den glans og farve, du ønsker.

Kan jeg få leveret et helt køkken?

Naturligvis. At afstanden mellem jeres hjem og vores værksted er lang betyder ikke, at vi ikke kan levere i hele landet. Det gør vi, og de kan se vores leveringspriser lige her. Vi skal nok sørge for, at det hele kommer til at ske.

Hvad koster et snedkerkøkken?

Prisen afhænger af størrelsen på det ønskede, valg af materialer og ekstra features. Har du allerede en ide om dit kommende køkken, så tag fat i os. Så kan vi give et bud på, hvad prisen cvil være. Du kan læse meget mere om netop prisen på et køkken under "Prisen på et snedkerkøkken".

Kan jeg købe kun bordpladen til et plankebord?

Det kan du godt ja. Hvis du f.eks. ønsker andre ben på bordet eller i forvejen har nogle flotte ben, som du vil bruge, så kan du sagtens nøjes med at bestille plankerne til dit plankebord. Du kan også gøre det omvendt og nøjes med at købe de bordben, vi får lavet hos vores smed.